Sony Ericsson Live with Walkman

Am o noua jucarie in teste: Sony Erricsson Live with Walkman, sau pe scurt WT19i. Da, un smartphone cu Android OS.

Ma joc cu el pentru urmatoarea saptamana, asa ca orice intrebari sau curiozitati morbide ai avea… lasa-le in comentarii si voi incerca sa le satisfac. (NU, nu ii fac teste de soc cu aruncare de la etajul 4).

Scuze, Anda :) Stiu ca il am pe masa din luna noiembrie dar abia acum am timp sa ma ocup de el.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. salut, as vrea si eu sa-l cumpar (in scurta vreme). ce-mi poti zice despre el…adica pe mine ma intereseaza wifi-ul si aplicatiile si muzica…nu neaparat facebook, twitter sau alte cele…jocurile gen assasins creed, battlefield, asphalt 6 etc cum se comporta avand in vedere procesorul de 1ghz? merci mult de raspuns

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*