software jailbreak pt 1.1.3 finalizat

exista informatii conform carora in aceasta seara sau maine dimineata va aparea un jailbreak (pe cale software) pentru 1.1.3.

nu este vorba despre aceiasi iPhone dev team ci despre o alta gasca. ei nu vor sa astepte pina apare sdk-ul si sunt dispusi sa ofere metoda lor imediat.

iPhone-ul cu 1.1.3 nu va functiona insa la adevarata capacitate (si nici macar la cum merge acum un 1.1.2). anumite apicatii vor fi restrictionate.

revin cu informatii pe masura ce ele apar.

ti-a placut acest articol? aboneaza-te la FEED. e gratis!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*