Snow Leopard aminat?

najpa. dupa cum evolueaza toata treaba, nu vom vedea Snow Leopard pina prin August.

E bine ca macar avem un 10.5.7 in Aprilie. Sper sa aduca o rezolvare la problemele cu bateria generate de 10.5.6.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. hello,
    ce probleme sunt cu bateria in 10.5.6 … poate ca raspunsul tau ma va ajuta sa gasesc o explicatie …. :)
    thx

  2. @ dorin:

    de cind am instalat 10.5.6 viata bateriei mele a scazut cu cel putin 35%. poate e doar o coincidenta, dar mi se pare prea de tot. de la cele 4 ore pe care le aveam inainte, acum nu prind nici 3. Am fost la Apple, i-au facut teste, dar zic ca totu pare ok. totul mai putin bateria.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*