Skin – viitorul a venit

Filmele gen “Minority Report” si mai ales tehnologia folosita in ele este acum disponibila. O companie numita Displax a abordat problema ecranelor multi-touch putin altfel. Rezultatul este uimitor.

Skin – este o folie subtire de plastic care poate aplicata pe orice suprafata (non-metalica) si care transforma instantaneu masa, ecranul si chiar peretele tau intr-o suprafata muti-touch. Sund disponibile marimi de pina la 3 metri.

Marele avantaj al Skin este faptul ca este flexibil si complet transparent. Asa ca daca vrei sa-l pui pe o sticla… poti. Suprafata detecteaza pina la 16 degete simultan si stie sa interactioneze si cu o persoana care sufla spre el. Skin poate fi conectat la orice computer prin intermediul USB.

Displax are o gramada de produse care duc ideea de multi-touch mai departe, de la podele de camera interactive pina la ferestre holografice.

Iti imaginezi cite intrebuintari poate sa aiba?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*