Cel mai mic 1080P Media Player

Amex Digital are o jucarie interesanta, care poate ca merita cei 50 dolari de pe eticheta. Jucaria te lasa sa conectezi la ea orice drive extern pe USB, card SD si mai are si memorie interna de pina la 32GB.

La capitolul iesiri, avem HDMI, mini USB si Composite.

Marele avantaj al “MP – 501” este faptul ca stie sa citeasca o gramada de formate video si audio:

Audio – MP3, WAV/PCM/LPCM, WMA, AAC, FLAC, MKA, AIF/AIFF, OGG, AC3, DTS

Photo – JPEG, GIF, TIF/TIFF, BMP, PNG

Video – AVI (Xvid, AVC, MPEG1/2/4), MPG/MPEG, VOB, MKV (h.264, x.264, AVC, MPEG1/2/4, VC-1), TS/TP/M2T (MPEG1/2/4, AVC, VC-1), MP4/MOV (MPEG4, h.264), M2TS, WMV9, Real

Playlist – PLS, M3U, WPL

Subtitle -SRT

Are nevoie sa fie bagat in priza ca sa functioneze. Playerul cantareste 250 grame si masoara 175/128/15 mm.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. de cand astept asa ceva. o comand imediat, super pret. avantajul e ca citeste fisiere mkv si merg subtitrarile in format srt. great deal. thanks man!

  2. @donted: nu l-am testat, asa ca … stii aia cu “comanzi pe propria raspundere”. dar intr-adervar suna bine si la pretul ala, chiar merita. Cind o vei primi, poate ii faci si un review aici.

  3. Au aparut televizoare LCD cu usb care au si functii de subtitrari pt filme. de ex. samsung le37c530 . ia cauta si minuneaza-te. :D se vad filmele mkv super brici! problema la aceste TV e ca dupa vro 30 min de vizionare la un film dispare subtitrarea. exista upgrade file pt. fix subtitle issue… dar nu se UPGRADEAZA televizorul. cica nu gaseste fisierul de upgrade in stickul usb… dar in rest, adica 99,99 % merge brici.

  4. De mai bine de o jumatate de an, am un player de care sunt foarte multumit.Egrate M34A.Playeaza orice,pot sa il pun la retea,poate downloada torente,pot atasa orice unitate optica+Stick sau hdd.Pot intra pe youtube,pot asculta radiouri pe internet.E un magazin la piatra neamt.Cumparati-va.Nu o sa regretati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*