Sistemele automate de parcare – „o afacere bănoasă și fără bătăi de cap”

Sisteme automate de parcare. FOTO Fabrica de PR

Una dintre afacerile care promit maximum de profitabilitate cu minimum de bătăi de cap este, potrivit specialiștilor în domeniu, amenajarea unei parcări automate. În condițiile în care traficul devine de la an la an mai sufocant, situație regăsită din marile orașe până în stațiunile turistice de pe vârfurile munților sau de la malul mării, găsirea unui loc de parcare e o adevărată aventură. Un sistem automat de parcare, cum este Parkomatic de la KADRA rezolvă situația și aduce mai multe tipuri de beneficii:

  • reprezintă o afacere profitabilă, care permite recuperarea investiției inițiale în 3 până la 6 luni;
  • are costuri optime de funcționare și mentenanță. Tot procesul fiind automatizat nu este necesară prezența unui operator care să încaseze taxa de parcare;
  • procesul de colectare a taxelor de parcare devine mai rapid și mai eficient;
  • se reduce poluarea;
  • crește gradul de satisfacție al șoferilor, care nu mai sunt nevoiți să consume inutil benzină căutând zeci de minute un loc liber de parcare.

„KADRA are soluții pentru orice buget și pentru orice tip de parcare”, spune Octavian Fanea, CEO KADRA. „Avem cel mai bun raport între calitate și preț, astfel că investiția, indiferent de dimensiunea ei, se va amortiza în doar câteva luni. Un sistem de parcare este eficient dacă investitorul își recuperează banii în 3-6 luni. Pentru îndeplinirea acestui obiectiv este nevoie de un bună administrare a parcării, iar acest lucru se poate realiza foarte ușor atunci când sistematizarea este asigurată de KADRA. Nu avem doar o echipă senzațională de ingineri care oferă consiliere, ci și un grup de zeci de tehnicieni ce reușesc sa răspundă oricărei provocări. Cu aceste ingrediente am reușit sa devenim singurul furnizor din România care se poate lăuda ca are funcționale toate cele peste 100 de sisteme de parcare livrate de-a lungul timpului”, mai spune Octavian Fanea.

Sistemele automate de parcare sunt „afacerea prezentului, nu doar a viitorului”, pentru că automatizarea înseamnă în primul rând reducerea costurilor de funcționare:

„În 4 săptămâni, sistemul este funcțional și se face un training atât de eficient încât angajații devin specialiști. Propriu-zis, pornești o afacere bănoasă și fără bătăi de cap”, mai spune specialistul de la KADRA. Ce se întâmplă când un operator al unei parcără întâmpină o problemă? „Intervenim imediat de la distanță și sistemul continuă să facă bani”, explică CEO-ul KADRA.

Unul dintre cei mai mari furnizori de sisteme automate de parcare din România, cu o experiență pe piața de profil de 28 de ani, KADRA pune la dispoziția clienților sisteme automate de parcare și sisteme de software moderne, care respectă standardele europene în vigoare. Sistemele automate de parcare Parkomatic de la KADRA utilizează eficient suprafața destinată parcării. Sistemele Parkomatic sunt prevăzute cu terminale de intrare-ieșire prevăzute cu cititoare de carduri, cu bariere automate și case automate de plată care încasează monede, bancnote, oferă rest în monede și în bancnote. De asemenea, se permite plata cu card bancar și card contactless și/sau plata cu smartphone cu NFC.

Cât de profitabil este un sistem automat de parcare?

„Depinde foarte mult de numărul de locuri de parcare, de prețul practicat și de cât de mare este traficul în acea parcare. Ce pot sa spun sigur este ca avem parteneri cărora le-am furnizat sisteme automate de parcare cu ajutorul cărora au încasări garantate de peste 100.000 de euro. Cele mai profitabile parcări sunt cele din zone turistice importante, unde se pot câștiga câteva sute de mii de euro într-un sezon”, spune Octavian Fanea, CEO-ul KADRA.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*