silicoane

in state peste tot pe un’ te uiti vezi numai silicoane. femeile alea au un adevarat cult pt. silicoane. cine a fost p-acolo si a avut timp sa stea sa le observe americanilor look-ul si obiceiurile imi poate da dreptate.

fetele arata bine pina la 15-16 ani. si cind zic asta ma refer la greutate. dupa virsta asta dau de gustul hamburgerilor. (americanii maninca de mici la kfc sau la mac, dar dupa 16 ani cred ca nu le mai pasa cum arata…). nu stiu ce spun statisticile, dar cred ca media de greutate a fetelor de 18 ani este de cel putin 75 kg. si asta e mult! dar sa nu deviez…

dupa o tinerete traita in felul asta cred ca fetele incep sa fie constiente de imaginea lor si pe la 28 ani le vine ideea operatiilor estetice. nu, nu slabitu sau mersu la sala de sport este solutia ci…bisturiul. incep cu liposuctia, urmata la scurt timp de o ridicare de sini si cel mai probabil o pereche de silicoane.

cit am fost in florida, in bahamas, sau in caraibe am avut ocazia sa le vad in special la plaja. americanii sunt pudici. mai sunt si ideile legate de soarele care da cancer de piele si cancer la sani asa ca nu ai sa vezi reprezentantele sexului frumos facind plaja topless.

in schimb, mai toate cele care depasesc o anumita virsta au sinii “lucrati”. nu stiu cit costa o operatie de genu pt ca nu m-a pasionat subiectul, dar cred ca nici un pret nu e prea mare pt o pereche de good lookin’ boobs…

trist este ca aspectul general nu conteaza pt ele. doar partea aia a corpului tre sa arate bine… si cu toate silicoanele, daca ai 95 kile sau daca ai 65 ani… sa ma ierte d-zeu…

si mai trist este ca barbatilor americani nu le pasa… (asta poate si pentru ca si ei sunt cleintii fast-food-urilor inca din frageda pruncie…)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*