la sfarsit de an…

… iti faci bilantul pt ce a trecut si planuri pt ce urmeaza. in urma cu 9 ani am inceput sa am un alt fel de viata. de atunci am inceput sa merg tot mai sus. iar 2006 pot sa zic ca a fost mai mult decit puteam sa cer.

revelionul 2005-2006 l-am petrecut cu pasaportul in buzunar si ziceam atunci ca o sa-l umplu cu stampile. nu a trecut mult din 2006 si am si fost nevoit sa fac o plimbare la ambasada SUA. mi-au dat baietii viza si la inceput de aprilie eram in aeroportu din Miami si nu stiam ca iesirea e la etaju trei :) am gasit si iesirea si drumu spre noua mea viata.

america poate fi pamintul fagaduintei pt cel care stie sa munceasca. america e si pamintu cheltuielilor si al prostiei dar si al afacerilor de succes. acolo daca ai o idee buna poti sa faci bani din ea. si contrar parerilor celor din jur, ideile bune inca nu s-au dat la popor asa ca mai poti inca sa reusesti.

am avut in opt luni ocazia sa vad orase si zone frumoase ale floridei, caraibelor, bahamasului sau mexicului. nu am regretat pasul asta.

ce-mi doresc in 2007? sunt multe si pot detalia pe privat. printre altele vreau sa ajung TOT MAI SUS…

o sa te tin la curent oricum si ai sa vezi cit de sus poti sa ajungi daca esti optimist in tot ceea ce faci ;)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Sincer…eu de felul meu nu sunt prea optimista…bine ma refer in ceea ce ma priveste doar pe mine…cand e vorba de job sau de orice alta persoana ce nu sunt eu…sunt cea mai optimista din lume…Dar revenind la mine…sunt pesimismul in persoana…nu stiu de ce…ideea e ca nici nu prea vreau sa ma schimb…cred…sau cel putin nu deocamdata…poate nu vad eu lucrurile cum trebuie, dar momentan pentru mine pesimismul este ceva bun…daca ma va ajuta cineva sa imi schimb parerea…atunci…Doamne ajuta…merg pe optimism.

  2. faptul ca vezi ca esti pesimista te ajuta. in felul asta stii ca in orice moment te poti schimba. la mine a fost simplu. in urma cu 10 ani am inceput sa fiu optimist. un optimism bolnav care nu lasa loc de nimik altceva. dupa tot timpu asta am realizat atit de multe ucruri pt mine si nu numai cit nu as fi putut sa fac nici intr-o viata. si in continuare totu imi merge asa cum vreau eu.
    totul se intimpla la momentul potrivit si totul se intimpla cu un rost. am sa postez odata reteta succesului. da eu cred ca exista o reteta a succesului!

  3. Eu nu cred intr-o reteta a succesului universala…Daca exista ea este in functie de fiecare individ in parte…Iar acea reteta poate fi aflata numai dupa ce ai succesul personal…si poate fi inutil sa spun reteta mea/ a ta…. pt ca alt individ nu va trece prin ce am trecut eu…A…e vorba de chestii generale…Pai nici asa nu cred ca ajuta…pt ca nu ai de unde sa stii daca cel caruia ii trebuie are capacitatea de a interpreta reteta in functie de viata lui si o poate lua ca atare…si atunci nu ai facut nimic… Cam asta e parerea mea

  4. exista o reteta dar pt ca ea sa functioneze trebuie sa o respecti cu sfintenie si mai ales sa crezi in ea si sa crezica ea functioneaza. daca faci asta, va functiona!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*