8 Comments

  1. Cred ca asta au vrut de la inceput sa renunte la butonul de home dar nu gasisera solutia, se pare ca in curand o sa scapam si de butonul ala si o sa arate super telefonul ;)

  2. Nu cred ca vor renunta complet la butoane. Ar avea foarte mult de pierdut la capitolul ergonomie.

  3. Parerea mea e ca nu e chiar asa de grozav fara buton, adica cu aceasta solutie de a avea iconita aceea pe ecran , cand sunt intr-o aplicatie doar nu imi sta punctul acela pe ecran care poate obtura vizibilitatea asupra continutului din aplicatie… , ar fi mai “cool” telefonul fara buton dar nu asta mi se pare solutia optima.Oricum fara home button sa vedem cum mai bagam telefoanele in DFU mode cand va fi patchuit jailbreak me si o sa vrem sa facem jailbreak .

  4. Aici nu pot sa spun decat FOARTE BINE; am un iphone 4, folosit intens care dupa 5-6 luni am deja bube la butonul de home, in sensul ca nu mai vrea sa mearga, tre’ sa apas intr-un anumit mod (adica sa fii level 2 in utilizarea iphone-ului meu) altfel ‘use the power’.

    ps: goalge oare ce o sa faca? ca sa fie cu un pas in fata (dupa cum si-au propus si promis) ?

  5. Cu siguranta nu vor disparea butoanele hardware de la iDevice-uri pe viitor. iOS 5 prevede folosirea camerei foto chiar daca iPhone-ul, iPod-ul sau iPad-ul este blocat. Cum? Prin simpla apasare a unui buton HARDWARE. Chestia asta e declarata de Apple de cand au anuntat iOS 5; vezi http://www.apple.com/ios/ios5/features.html sectiunea “Camera”.

    Deci… nu. :)

  6. Eu cred ca probabil vor scoate butoanele si Power apasat de 2 ori sau x secunde va aduce un meniu care sa permita controlul (home/volume/rotation). Asta pt. a evita eventualele buguri care ar putea bloca device-ul in cazul aplicatiilor 3rd care folosesc gesturi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*