Noul single Evanescence – What you want

Nu sunt decit niste bucati de cantece si un scurt interviu cu Amy Lee, dar noul sound Evanescence imi place. Ea spune ca este total diferit de tot ceea ce a scos Evanescence pina acum.

Viitorul album al trupei apare pe 11 Octombrie, dar single-ul “What you Want” va fi scos pe piata inca din August.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. devine prea comerciala, a fost o trupa buna pana acum, dar cred ca nu va mai fi asa..
    oricum, ce asculti “mai greu”?

  2. au fost comerciali si pana acum dar e placuta vocea lui Amy. chiar asa, ce metale grele asculti?

  3. @Gyca, @Paul: ascult tot ce e bun. de la Linkin Park, Green Day, Metallica si Megadeth la Sepultura, Amorphis, Tiamat, Pantera sau Type-O-Negative.

  4. tare. am reusit sa-i vad si eu live pe LP anu asta la Nova Rock in Austria si au fost magnifici.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*