Si tamponata si agresata

Un smecher de Constanta tamponeaza o alta masina si apoi incearca sa fuga.

Soferul e acum cautat de Politie. Il stii?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. Are numarul de la masina sa mearga la politie sa declare incidentul si daca in 48h cocalaru nu se prezinta ii trimite citatie acasa + amenda + luarea permisului.

    E cel mai simplu si frumos mod de a isi bate joc de cocalar.

  2. Nr de inmatriculare imi pare cunoscut ! Ha , fuga de la fatza locului ! Plus alte infractiuni savarsite ( Insulta,lovire, , fuga de la fatza locului , tentativa de omor totusi ca vroia sa o calce cu masina :) ) ! Gesturi ce nu isi au rost ;)

  3. Mie mi se pare un pic altfel. Daca a fost accident fara victime are 24h sa mearga la politie. nu trebuie sa cheme politia la fata locului si nici nu e obligat sa faca amiabila. ca si fata de altfel. sa nu-l lasi sa plece e o infractiune, deci fata e vinovata

  4. OUG 195/ 2002Art. 79/Alin 2—conducatorul de vehicul este obligat sa se prezinte in termen de 24 de ore la unitatea de politie pe raza careia s-a produs accidentul, in vederea intocmirii documentelor de constatare si eliberarii autorizatiei de reparatie.

    DECI NU AVEA DE CA SA MAI STATIONEZE,MAI GRAVA ESTE FAPTA TIPEI DE A-L IMPIEDICA SA PLECE !!!(Poate fin incadrata la sechestrare de persoane)

  5. Pentru limbajul trivial poate ….sau pt faptul ca imbrancit-o …dar asa cum spune legislatia in vigoare la accidentele rutiere fara victime nu este obligatorie stationarea sau imobilizarea autoturismului.Cat despre cercetarea penala stim cu totii zelul pe care-l depun cei de la circulatie,pacat insa ca 85% din dosare se finalizeaza cu NUP…deci apa de ploaie.

  6. privind legea din Romania , fata ar trebui sa faca puscarie , tot fata iasa vinovata asa ? numa in Romania se poate orice asta deja o stiu de 25 de ani incoace ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*