7 Comments

  1. Are numarul de la masina sa mearga la politie sa declare incidentul si daca in 48h cocalaru nu se prezinta ii trimite citatie acasa + amenda + luarea permisului.

    E cel mai simplu si frumos mod de a isi bate joc de cocalar.

  2. Nr de inmatriculare imi pare cunoscut ! Ha , fuga de la fatza locului ! Plus alte infractiuni savarsite ( Insulta,lovire, , fuga de la fatza locului , tentativa de omor totusi ca vroia sa o calce cu masina :) ) ! Gesturi ce nu isi au rost ;)

  3. Mie mi se pare un pic altfel. Daca a fost accident fara victime are 24h sa mearga la politie. nu trebuie sa cheme politia la fata locului si nici nu e obligat sa faca amiabila. ca si fata de altfel. sa nu-l lasi sa plece e o infractiune, deci fata e vinovata

  4. OUG 195/ 2002Art. 79/Alin 2—conducatorul de vehicul este obligat sa se prezinte in termen de 24 de ore la unitatea de politie pe raza careia s-a produs accidentul, in vederea intocmirii documentelor de constatare si eliberarii autorizatiei de reparatie.

    DECI NU AVEA DE CA SA MAI STATIONEZE,MAI GRAVA ESTE FAPTA TIPEI DE A-L IMPIEDICA SA PLECE !!!(Poate fin incadrata la sechestrare de persoane)

  5. Pentru limbajul trivial poate ….sau pt faptul ca imbrancit-o …dar asa cum spune legislatia in vigoare la accidentele rutiere fara victime nu este obligatorie stationarea sau imobilizarea autoturismului.Cat despre cercetarea penala stim cu totii zelul pe care-l depun cei de la circulatie,pacat insa ca 85% din dosare se finalizeaza cu NUP…deci apa de ploaie.

  6. privind legea din Romania , fata ar trebui sa faca puscarie , tot fata iasa vinovata asa ? numa in Romania se poate orice asta deja o stiu de 25 de ani incoace ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*