Si ce daca nu ai Apple Watch. Castiga o aplicatie romaneasca pentru el!

Stiu ca aplicatiile pentru Apple Watch sunt de fapt aplicatii de iPhone care au ceva in plus pentru ceas.

Aplicatia de care iti vorbesc acum nu e numai prima aplicatie in limba romana pentru Apple Watch, dar si un bun motiv sa-ti cumperi noul device de la Apple. De ce? Pentru ca vei putea sa il folosesti din plin la scoala.

Istoria Romaniei este acum pe Apple Watch. Aplicatia costa 99 centi si este facuta de Gabriel Dana, vechi prieten al boio.ro si developer de aplicatii pentru iOS. Aplicatia iti aduce cam tot ce gasesti intr-un manual, de la preistorie, Dacia, Razboaiele Daco-Romane si pina la Romania contemporana (cea de dupa 1989).

Ecranul de Apple Watch poate sa para mic, dar pe el incape un text sau o imagine care poate sa-ti ridice nota la teza sau sa-ti aduca aminte un amanunt important atunci cind incerci sa impresionezi un prieten pasionat de istorie.

boio.ro pune la bataie 4 promo-coduri pentru aceasta aplicatie. Pasii catre castig sunt la fel de usori ca de fiecare data pe boio.ro:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “Castiga “Istoria Romaniei” pentru Apple Watch pe boio.ro http://is.gd/xiotUz via @boioglu”.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv).

Castigatorii vor fi anuntati, in urma unei trageri la sorti, pe 7 mai 2015.

Update: Castigatorii sunt @gvdinu, @GCaraman, @vladbarabas si @i0n1ca. Codurile pentru aplicatie au fost trimise pe Twitter DM.