sex oral cu profesoara de istorie

uite asa aflam ce fac elevii de 16 ani la meditatie…

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

20 Comments

  1. eu la 16 ani as fi ingaurit-o peste tot (in functie de cat de bine arata) :)) VREAU NUMARUL EI DE TELEFON :))

  2. e fake !!! asa zisa profa e colega de a lui la teatru si amandoi presteaza ca sa creasca audienta postului de nisa… mai studiaza!

  3. nu stiu ce crezi u adrian dar eu tind sa cred ca chestile astea is trucate toate….poate asta pare mai concludenta dar…..celelalte slab trucate!!!!

  4. apai sincer …la mn in liceu mai sunt astfel de specimene :)) acum nu ma mai
    uimeste deloc…..

  5. pai asta ziceam si eu . e teatru ……. un copil normal de 16 ani nu ar zice la parinti k ii face profa blowjob la meditatie :D si daca se saruta cu limba … inseamna k aia arata destul de bine ….

  6. nush cat de adevarat e….in fine oricum daca asa a fost si omu sa laudat si a mai spus si la parinti si asa mai departe e un copil prost ptr ca putea sa profite in continuare banuesc ca arata cat de cat acolo aceptabil daca sa sarutat cu ea….si aia mai proasta ca sa bagat cu un elev..sunt o gramada de baieti in romania asta…macar lua alt elev din alta scoala care nu stia ca este ea profesoara si asa mai departe…

  7. as da si eu la istorie daca as face istoria cu o profa de asta….:D

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*