sex cu willmark

starul de la pro tv danseaza cu in doi. 135 de fotografii in care willmark apare in actiune alaturi de o domnisoara. avem de toate: sex oral, pozitii artistice, cadre cu mobilieru, mug shot-uri, close-up-uri pe … obiectele fetei si asa mai departe.

tot tacimu…

dupa articolul din gazeta apar si amanuntele: “tipa se numeste cristina. e dama de companie. se vinde pe 150 euro” zice cineva. ieftin ca braga…

aici e galeria completa. interzis minorilor!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*