Serviciul fintech BNPL Mokka lansează în aprilie o aplicație mobilă pentru clienții de pe piețele din Europa Centrală și de Est

Alexandru Balaci

Mokka, provider-ul de servicii fintech Cumperi acum, plătești mai târziu (Buy Now, Pay Later/BNPL), lider în Europa Centrală și de Est, lansează simultan în aprilie, în România și Polonia o aplicație mobilă, disponibilă atât pe iOS, cât și pe Android. Prin intermediul acesteia, clienții își pot achita cu serviciul Mokka cumpărăturile de valoare mai mică sau mai mare, fără să fie nevoie să meargă la bancă și să completeze documente pentru obținerea finanțării. Reprezentanții companiei fintech se așteaptă ca aceste facilități puse la dispoziția clienților să crească semnificativ numărul utilizatorilor Mokka.

„Aplicația noastră va oferi un serviciu unic cumpărătorilor din Europa Centrală și de Est cu scopul de a face experiența de shopping mai confortabilă și mai facilă. Iar prin unic mă refer la lipsa totală a birocrației. Nu trebuie completate niciun fel de formulare pentru a-l obține. Suntem dornici să împărtășim pasiunea noastră pentru soluții fintech rapide și de încredere cu cumpărătorii români și polonezi și suntem încântați să le oferim Avansul Mokka în doar două clicuri de pe telefoanele lor. Pe baza experienței noastre, ne așteptăm la un flux mare de noi utilizatori. După lansarea aplicației pe primele piețe în care operam, practic numărul acestora s-a dublat”, spune Irene Shvakman, cofondator Mokka.

Odată înregistrat în aplicație, clientul poate alege să facă cumpărături din orice magazin partener  Mokka din Europa Centrală și de Est. CCC, retailerul de încălțăminte de top în România, Diverse, comerciant polonez lider în domeniul modei, Mobexpert, cel mai cunoscut magazin de mobilă din România, YES, aflat în Top 3 comercianți de bijuterii în Polonia, Lensa, comerciant român de ochelari și alte câteva sute de retaileri sunt deja disponibili utilizatorilor Mokka. Aceștia pot alege termenii și planul de plată care se potrivesc cel mai bine nevoilor lor, de la 1 la 24 de luni.

Serviciul fintech Cumperi acum, plătești mai târziu Mokka aduce beneficii variate nu numai clienților magazinelor, ci și comercianților, atât celor online, cât și celor tradiționali.

„Mokka are soluții pentru toate tipurile de comercianți. Fie că este vorba de un mare lanț de retail sau de un magazin fizic tradițional, suntem dornici să-i conectăm pe fiecare dintre aceștia la inovatorul nostru serviciu BNPL. Nu e de mirare că utilizatorii serviciului Mokka din Europa Centrală și de Est au apreciat foarte mult abordarea noastră omnichannel: numai în 2021, Mokka a finanțat peste 200.000 de achiziții în peste 7.500 de magazine online și offline din Europa de Est”, spune Alexandru Balaci, CEO Mokka Romania.

Aplicația pentru mobil lansată de Mokka pune la dispoziția utilizatorilor o serie de noi facilități, în premieră pentru piețele din Romania și Polonia, precum: retragerea de numerar, reprogramarea unei plăți, programarea notificărilor de plată și transferul de bani pe card. Pentru accesarea Avansului Mokka în aplicație este necesar doar un act de identitate pentru a obține aprobarea prealabilă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*