Primul flagship store Dorelan din România a generat vânzări de 150.000 de euro în primele trei luni de funcționare

Primul flagship store Dorelan din România a generat vânzări de 150.000 de euro

Inaugurat în decembrie 2021, în urma unei investiții de 200.000 de euro, flagship store-ul Dorelan, brand italian premium de saltele, mobilier și accesorii, a generat vânzarea a 100 de saltele în primele trei luni de funcționare. Valoarea totală a vânzărilor – saltele, paturi și accesorii – a atins nivelul de 150.000 de euro, cel mai scump produs vândut fiind o saltea cu prețul de 3.900 de euro plus TVA.

„Nivelul vânzărilor din primele trei luni de funcționare confirmă așteptările noastre privitoare la dorința clienților din România de a se bucura de un somn odihnitor și sănătos”, declară Teodora Lazăr, fondatoarea agenției de reprezentare Dedalo și Key Account Manager Dorelan. „Flagship store-ul Dorelan din București a generat vânzări nu doar în capitală, ci și în orașe importante din România, precum Timișoara, Iași, Constanța, Cluj-Napoca. De asemenea, am înregistrat rezultate bune și pe segmentul HoReCa, semnând primul nostru contract pentru livrarea de saltele, paturi și accesorii unui aparthotel din Galați.”

Gama Dorelan cuprinde soluții pentru dormit adaptate fiecărui tip de client în parte și diferitelor moduri de viață și activitate. Astfel, în noul flagship store Dorelan sunt disponibile saltele pentru persoanele care fac mult sport, pentru copii și adolescenți, pentru persoane active sau sedentare, pentru persoane cu probleme lombare și multe altele.

Gama Dorelan din noul flagship store din nordul Bucureștiului cuprinde peste 100 de saltele de calitate produse în Italia. Cele mai multe dintre produse sunt disponibile cu livrare imediată, stocul permanent având o valoare de 100.000 de euro.  Întregul proces, de la selectarea materialelor și pieselor până la finalizare, livrare și montaj, este monitorizat și supravegheat cu atenție de către specialiștii Dorelan.

Agenția de reprezentare Dedalo vizează, pe lângă utilizatorii finali, și clienți instituționali din domeniile HoReCa și rezidențial. Astfel, pentru proiectele HoReCa & Office sunt oferite soluții și expertiză, de la analiza costurilor și recomandări de produse și până la asistență permanentă pe durata execuției, logistică și montaj. Colaborările agenției Dedalo sunt variate, de la proiecte de anvergură din industria ospitalității la proiecte independente de hoteluri, resorturi, restaurante, baruri, precum și birouri și spații comerciale. Prin divizia Project Management Rezidențial, Dedalo oferă servicii la cele mai înalte standarde pentru proiecte rezidențiale medium-high și proiecte custom made.

Despre Dorelan

Brandul Dorelan a fost fondat în 1968, când Diano Tura și Pietro Paolo Bergamaschi au hotărât să plece de la compania unde lucrau și să se dedice unui proiect ambițios, și anume producerea de saltele de calitate superioară. Astfel au luat formă, într-un mic garaj din Forlì, primele produse Dorelan, lucrate cu simțul estetic și îndemânarea ce disting artizanii italieni. Din Forlì, firma s-a extins în toată țara și apoi în toată lumea, printr-o traiectorie perseverentă de creștere constantă și organică. Pas cu pas, cu o viziune orientată riguros pe calitate. Această alegere s-a tradus în investiții semnificative în cercetare științifică, tehnologii și, mai presus de toate, oameni.

Despre Dedalo

Teodora Lazăr a fondat Dedalo Agency, agenție de reprezentanță  pentru mobilierul italian premium, în anul 2008. Teodora a luat decizia de a fonda Dedalo datorită pasiunii ei pentru designul italian, cultivată timp de doi ani în departamentul de marketing al unei companii de design de produs pe segmentul premium din Pordenone (Italia).

În 2010, Teodora s-a mutat la Roma, de unde a extins portofoliul Dedalo, ajungând de la trei companii reprezentante în 2008 la peste 20 de fabrici în 2021, ale căror produse premium le-a adus, în exclusivitate, pe patru piețe – România, Bulgaria, Ungaria și Republica Moldova. Printre producătorii reprezentanți de Teodora Lazăr prin Dedalo se numără Calligaris, Ditre Italia, Sangiacomo, Meson’s, Connubia, Tooy, Slamp, Ethimo, Il Fanale, Alea Office, Kastel. Etc.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*