iPod cu aparat foto

chinezii fac ce nu a vrut sa faca apple. noul iPod Nano (copia ieftina chinezeasca) a primit un upgrade: o camera foto de 2 megapixeli.

pai daca apple nu vrea sa faca, macar sa le arate altii ca se poate.

in curind o sa se vinda mai bine copiile chinezesti decit originalele :)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Bineinteles ca se vor vinde mai bine copiile chinezesti, in primu rand sunt mai ieftine si daca se strica iti e mai usor sa dai 200 si ceva de euro in loc de 400 cat e Iphone…parca astea-s preturile…

  2. @Axel16: Chiar dacă sunt mai ieftine, “iPod-urile” chinezeÅŸti nu se vor compara cu cele origninale, Apple Made. Cel puÅ£in la calitate. Deci cei care vor ceva de calitate ÅŸtiu că nu trebuie să aleagă în funcÅ£ie de preÅ£.
    Pentru ce trebuie o cameră foto pe un iPod? Nu o să înţeleg niciodată.

  3. Ce nu au făcut chinezii, începând de la nikee şi terminând la rebok, deci tot ce se găseşte în Europa sau SUA au şi ei.

1 Trackback / Pingback

  1. iPhone 3G si MMS | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*