se cheama iPhone 3G Pro

si vine in iunie. zic baietzii astia.

ii credem?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Eu ii cred! Ei spun ca noul iPhone va avea grafica mai buna… Exact cea ce cred eu ca va fi… Cred ca va venii cu suport grafic de la nVidia!, exact cum anul trecut au lucrat cu baietii de la nVidia pentru noile placi video de la MBP, MB, Air. Asa au sa faca si cu iphone-ul, pentru ca eu de anul trecut astept NFS Undercover si inca nu sa lansat! De ce oare? :)

  2. bullshit ,daca asta e PRO atunci cum va arata update-ul de hardwear la iPhone normal ,chiar mi se pare stupida predicatia lor ,asta numai PRO nu este si daca apple chiar va scoate asa ceva va fi jenant sa mai puna si termenul PRO pe un telfon cu camera foto de 3,2 MP care este si cel mai utilizat terminal pentru uploade pe fliker

  3. Nu asta e problema chiar la prima generatie au reusit sa poata filma inn format HD (versiunea hack-uita) cu camera aia de 2Mp da nu vad ce ar mai putea aduce nou la inlocuitorul pentru 3G daca versiunea PRO va avea modem HSUPA si camera de 3,2 ,asta pentru ca urmele din FW 3.0 arata ca softul este testat pe inca 4 prototipuri din care 3 iPhone care este foarte posibil sa fie unul mai mic decat 3G ,un inlocuitor de 3G si o versiune PRO ,si + nu cred ca ar fi chiar asa de scump sa bage un senzor de 5MP cu lentila schneider & kreuz sau Carl Zeiss in era smartphone-urilor de 8,10,12 MP …ex Sony Ericsson ,nu de alta da sigur cu noul procesor i-ar permite sa filmeze full HD caz in care si din punct de vedere al hardware-ului nu ar mai avea concurenta si eu nu ar mai trebui sa imi iau cu mine camera video sau foto :D .

    B.T.W. am testat FW 3.0 si acuma are tot meniul in limba romana
    http://www.iphonemobile.ro/noutatile-neprecizate-din-os-30/

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*