Saurik vorbeste la TEDx

Vreau si eu un tricou din ala ca al lui

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. Am nevoie de marime si de numarul de bucati! :D Si totul se rezolva, o sa ai tricourile! Ramane sa stabilim delivey-ul.

  2. Adi! exista folii speciale unde printezi tu exact ce are Jay pe tricou si iei un tricou negru si pui folia printata pe el si dai cu fierul de calcat! Nu stiai asta? ca mai toate imprimantele au functiile astea de printare

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*