saptamana nebuna la boio.ro

daca pina acum scriam despre iPhone, de acum inainte o sa iti zic din proprie experinta. asta pt ca tocmai am incheiat o saptamana nebuna in care mi-am luat in sfarsit iPhone. asta a fost si stirea saptamanii la boio.ro.

ca idee, am inceput sapamana cu oameni plafonati si am terminat-o cu altii care nu merita bagati in seama. da. era vorba despre aceleasi personaje daca nu ti-ai dat seama. nu insist ca se vor simti importanti daca sunt bagati in seama.

pe linga asta, blogul o duce din ce in ce mai bine. recordul e acum de peste 130 de comentarii pe zi.

revenim la stiri. time a anuntat gadgeturile anului 2007. ghici cine e pe prima pozitie? un alt casament este al celor mai vizionate filmuletze de anul asta.

iliescu, the blogger a uitat de confratii lui :P. Iar daca tot vine vorba de bloggeri, ele a avut o idee mijto: cel mai sexy blogger.

cea mai tare reclama mi se pare a fi asta. e de la brazilieni si e tare dulce. americanii insa stiu sa vinda si netu ii ajuta f mult.

google mai face un pas pe frontul suprematiei in materie de net. ei au facut publice planurile legate de google knol. un fel de wikipedia in care conteaza autorul nu informatia. or somethin’…

incheiem saptamna la boio.ro intr-o nota mai ..calma. cu o ninsoare la constanta. la miami sunt peste 25 grade :P

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*