saptamana nebuna la boio.ro

daca pina acum scriam despre iPhone, de acum inainte o sa iti zic din proprie experinta. asta pt ca tocmai am incheiat o saptamana nebuna in care mi-am luat in sfarsit iPhone. asta a fost si stirea saptamanii la boio.ro.

ca idee, am inceput sapamana cu oameni plafonati si am terminat-o cu altii care nu merita bagati in seama. da. era vorba despre aceleasi personaje daca nu ti-ai dat seama. nu insist ca se vor simti importanti daca sunt bagati in seama.

pe linga asta, blogul o duce din ce in ce mai bine. recordul e acum de peste 130 de comentarii pe zi.

revenim la stiri. time a anuntat gadgeturile anului 2007. ghici cine e pe prima pozitie? un alt casament este al celor mai vizionate filmuletze de anul asta.

iliescu, the blogger a uitat de confratii lui :P. Iar daca tot vine vorba de bloggeri, ele a avut o idee mijto: cel mai sexy blogger.

cea mai tare reclama mi se pare a fi asta. e de la brazilieni si e tare dulce. americanii insa stiu sa vinda si netu ii ajuta f mult.

google mai face un pas pe frontul suprematiei in materie de net. ei au facut publice planurile legate de google knol. un fel de wikipedia in care conteaza autorul nu informatia. or somethin’…

incheiem saptamna la boio.ro intr-o nota mai ..calma. cu o ninsoare la constanta. la miami sunt peste 25 grade :P

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*