Samsung ChatON – incepe lupta serviciilor de mesagerie

Blackberry si iMessage nu erau de ajuns. Mai ales ca nu faceau altceva decit sa te inchida in retea. Surprinzator, in lupta serviciilor de mesagerie nu Google sau Yahoo au facut primul pas, ci Samsung. Ei anunta astazi ChatON.

Jucaria incepe ca si aplicatie pentru iOS, Android si Blackberry si vrea sa un standard universal.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

9 Comments

  1. Domeniul chaton.com este cumparat inca din 2003.Voiam sa-l cumpar eu inainte lor, dar am aflat ca au facut-o de muult.

  2. Eu sunt mai greu de cap si vin cu intrebarea: de ce ai folosii asa ceva in loc YM… poti vorbii si cu oameni de pe iOs,androi,palm,blackberry,windows,Lion,etc.

  3. @Sebastian Exact la asta mă gândeam si io. Ym gasesti peste tot …
    La ce sa te astepti de la niște petarde de coreeni? Sa inoveze.. sa vina cu ceva nou? Nu !
    Ei reinventeza chatu cica…sper sa-i ajute budha :)

  4. :))) @calin hai ca esti tare. d-aia tot ce se invarte prin lumea asta pleaca de prin asia. ca sunt petarde.

  5. Bai baieti! petardele de coreeni fac ceva! Noi? CANCI! Americanii fac ceva? DAAAAAAAAAA Noi? CIULEA! asa ca taceti reaq din gura tzatzelor! nimic nu e de capu vostru. Bravo coreenilor, japonezilor, chinezilor…. aia care fac treaba reaq! Daca faceam si noi eram sus de tot! dar tot idioti suntem!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*