Sameday pune la dispoziția donatorilor rețeaua easybox, pentru a ajuta situația refugiaților din Ucraina

Sameday pune la dispoziția donatorilor rețeaua easybox

Sameday, unul dintre principalii jucători ai industriei de curierat, pune la dispoziția donatorilor cele peste 2.400 de lockere easybox disponibile în țară, pentru a-i ajuta pe refugiații din Ucraina. Compania de curierat se alătură astfel campaniei “Umanitatea nu are granițe” inițiate de Crucea Roșie Română, și continuă demersurile de într-ajutorare inițiate.

Astfel, cei care vor să susțină cauza refugiaților ucraineni și să facă donații direcționate către aceștia pot realiza trimiteri gratuit, prin intermediul companiei de curierat. Categoriile de produse acceptate în sertarele easybox includ produse de îngrijire pentru bebeluși și copii, produse de igienă personală, produse medicale de prim-ajutor, conserve, preparate și băuturi instant, dulciuri cu termen de valabilitate prelungit.

Pentru a accesa lockerele easybox din proximitatea lor, donatorii sunt invitați să se înregistreze gratuit pe sameday.ro/easybox-donatie. Aici, sistemul le va genera un cod unic cu care pot merge oricând și la oricare easybox pentru a lăsa pachetele donate. Întreaga procedură este simplă și rapidă, oferind flexibilitate celor dispuși să ajute.

Toate donațiile vor fi colectate de către mașinile de distribuție Sameday și vor fi direcționate către filialele Crucea Roșie Română. Reprezentanții organizației umanitare sunt în legătură permanentă cu autoritățile locale și naționale și monitorizează nevoile din diferite regiuni, pentru a se asigura că resursele sunt alocate eficient.

„Războiul din Ucraina generează un context care are nevoie de atenția noastră. Cred că, în astfel de momente, companiile trebuie să facă două lucruri esențiale: să ofere un reper de stabilitate pentru oamenii și partenerii lor și să demonstreze umanitate, acordând sprijin societății civile. Pentru noi, implicarea în campania desfășurată de Crucea Roșie Română a venit natural și a completat inițiative spontane de sprijin pe care le-am derulat. Având în vedere că avem deja infrastructura și resursele necesare pentru a face legătura între cei care vor să ajute și cei care au nevoie de ajutor, credem că este important să acționăm acolo unde putem face diferența. Prin intermediul serviciului easybox, ce beneficiază de o reprezentare foarte bună, la nivel național, suntem întotdeauna alături de clienții noștri, așa că deschiderea lockerelor pentru donații este un gest de normalitate, într-o realitate instabilă.”, a declarat Elena Stoica, Chief Commercial Officer Sameday.

De la declanșarea crizei internaționale, Sameday s-a implicat activ, cu consecvență în inițiative de ajutorare, alături de alte companii și organizații nonguvernamenatele care sprijină refugiații ucraineni:

A transportat paturi de terapie intensivă pentru Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU).

A pus la dispoziție tir-uri pentru convoiul cu ajutoare umanitare care a ajuns în Cernăuți, Ucraina.

A acordat sprijin logistic Fundației Conservation Carpathia.

Oferă sprijin în transportul de donații colectate sau achiziționate de Asociația Pastel.

Mai mult, compania de curierat continuă să se implice în initițiative umanitare create pentru a oferi suport refugiaților ucraineni, sprijinindu-și clienții și partenerii în a oferi ajutor celor care fug din calea conflictului de pe teritoriul Ucrainei.

Easyboxurile Sameday rămân deschise pe o perioadă nelimitată, în funcție de nevoile existente.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*