Safari 6 intra in teste

Am mai facut asta si cu Safari 5.1. M-am fortat sa-l testez pentru doua saptamani si am renuntat complet la Chrome. Atunci m-am lasat pagubas din cauza bug-urilor. Sper ca acum sa rezist mai mult.

Primul pas a fost sa fac Safari sa arate precum Chrome. Cel putin la capitolul extensions si dispunerea lor linga Address Bar.

Hmm, se cheama Address Bar, Omnibar sau Location Bar?

Tin sa precizez ca, in mod normal, sunt pe Chrome Beta, mereu la zi. La momentul aparitiei acestui post am renuntat temporar la Chrome 23 beta. Am si Firefox pe computer, dar nu il deschid mai mult de o data pe luna.

Chrome se bate cu Safari 6.0.1.

Tu ce browser folosesti pe Mac?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

 1. Folosesc Safari 6.0.1 pe Mac datorita sincronizarii automate a bookmarkurilor cu iPad si iPhone, si pentru ca nu vad vreo diferenta in viteza sau functii fata de Chrome. Iar pentru ca imi sare in ochi si ma deranjeaza orice imperfectiune grafica, pot sa zic ca nu-mi place Chrome si pentru ca in modul fullscreen pe Mac, bara de sus este mai groasa decat ar trebui. Iar pe windows, butonul de inchidere este cu doi pixeli mai la stanga :)) Astea sunt chestiuni duse la extrem. Vorbind serios, folosesc Safari pentru ca folosesc iCloud din greu si ma ajuta. Mai ales, cand voi updata la iOS 6, ma va ajuta si iCloud Tabs.

 2. safari 5.0.5
  nu merg mai sus pentru că nu se mai înțelege cu pluginul de pdf de la adobe. și am mare nevoie de el. pluginul de pdf de la apple nu’mi place.
  chrome nu folosesc deoarece mă enervează faviconul în bookmark bar.
  asta e, fițe!

 3. sunt foarte multumit de safari, dar nu stiu de unde sa iau extensions sa il customizez si cum sa blochez pop-urile, ma poti ajuta??

 4. Safari pt. ca am navigare rapida cu trackpad, se misca bine (de la v 6.0.1 am pornit :P )
  Firefox e rau, se incarca si mai greu paginile.
  Chrome se misca bine dar prefer marul.

 5. Safari pentru slide-urile paginilor back/forward pe care le fac de pe trackpad. Folosesc si Chrome, dar nu vad nici o diferență.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*