15 Comments

 1. Io am un 3G – 300 cu 3 simuri !
  E vina coreenilor / chinezilor . O natie de copycats .
  E normal sa producă confuzie … Nu toată lumea sta cu ochii pe net sa vadă ce modele de tel scoate o anumită firma.
  Eu zic sa-i raspunzi .. Niște coreeni imputiti te-au tzapit !

 2. hahaha

  si eu cred ca ar trebui sa ii raspunzi…cu un mesaj sarcastic sau sa ii dai un tutorial chilometric si apoi sa il pui sa-ti dea retur cu rezultatul :))))

 3. Exact aceeasi problema o am la un Iphone 5 cu 3 simuri…nu mai recunoaste niciun sim si in plus de asta nu face update-ul la ultima versiune de android =))))

 4. Toata lumea stie ca trebuie scoase simurile si schimbate intre ele… Am avut si eu problema asta de cateva ori cu iPhone-ul meu 3G-261.

 5. Sa faca update la iOS 5 si problema e rezolvata :)
  @gLauR : este o prostie sa nu stii ce cumperi atunci cand cumperi, nu altceva. Intelegerea avem dar pentru cei care au intr-adevar nevoie, toleranta la prostie de mult timp nu.

 6. Sa se conecteze la ITunes in limba chineza si problema e rezolvata.si bine inteles trebuie sa faca cont pe iTunes china.

 7. in primul rand trebuie sa mearga la compania sau companiile de care apartin cele 2 simuri… sa ceara prelungire pe 2 ani la abonamente ca sa ii activeze locasurile de sim… apoi, de pe telefon, prin WiFi, trebuie sa intre in AppStore si sa descarce programul 2 sim activation, care e free… pe urma daca nici atunci nu merge… sa dea nu search pe google sau pe http://www.gsmarena.com si sa caute detalii despre iPhone 3G -188, sau sa caute pe site-ul Apple numarul de la support si sa ii sune sa il indrume… ;)

 8. Ce tarei faza =)))) 2 simuri =)) ce sa mai … in ziua de azi … imediat o sa apare iPhone 4S – 4 Simuri si 2 camere foto

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*