Sa-i zic?

Nu pot sa cred ca dupa cinci ani mai exista oameni care pun asemenea intrebari.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

15 Comments

 1. Poti sa stii, ai dreptate, cum sa pui asemenea intrebari cand nu exista iphone cu 2 simuri. :)

 2. Io am un 3G – 300 cu 3 simuri !
  E vina coreenilor / chinezilor . O natie de copycats .
  E normal sa producă confuzie … Nu toată lumea sta cu ochii pe net sa vadă ce modele de tel scoate o anumită firma.
  Eu zic sa-i raspunzi .. Niște coreeni imputiti te-au tzapit !

 3. hahaha

  si eu cred ca ar trebui sa ii raspunzi…cu un mesaj sarcastic sau sa ii dai un tutorial chilometric si apoi sa il pui sa-ti dea retur cu rezultatul :))))

 4. Exact aceeasi problema o am la un Iphone 5 cu 3 simuri…nu mai recunoaste niciun sim si in plus de asta nu face update-ul la ultima versiune de android =))))

 5. Toata lumea stie ca trebuie scoase simurile si schimbate intre ele… Am avut si eu problema asta de cateva ori cu iPhone-ul meu 3G-261.

 6. Sa faca update la iOS 5 si problema e rezolvata :)
  @gLauR : este o prostie sa nu stii ce cumperi atunci cand cumperi, nu altceva. Intelegerea avem dar pentru cei care au intr-adevar nevoie, toleranta la prostie de mult timp nu.

 7. Sa se conecteze la ITunes in limba chineza si problema e rezolvata.si bine inteles trebuie sa faca cont pe iTunes china.

 8. in primul rand trebuie sa mearga la compania sau companiile de care apartin cele 2 simuri… sa ceara prelungire pe 2 ani la abonamente ca sa ii activeze locasurile de sim… apoi, de pe telefon, prin WiFi, trebuie sa intre in AppStore si sa descarce programul 2 sim activation, care e free… pe urma daca nici atunci nu merge… sa dea nu search pe google sau pe http://www.gsmarena.com si sa caute detalii despre iPhone 3G -188, sau sa caute pe site-ul Apple numarul de la support si sa ii sune sa il indrume… ;)

 9. Ce tarei faza =)))) 2 simuri =)) ce sa mai … in ziua de azi … imediat o sa apare iPhone 4S – 4 Simuri si 2 camere foto

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*