Rucsacul care îți încarcă laptopul, tableta sau telefonul

Uite o idee bună de la HP. Rucsacul acesta costă 200 dolari. Cam cât un rucsac bun. Doar că el nu vine doar cu spațiu pentru stocat tot ce ai nevoie pentru a pleca la drum, ci și cu o baterie care îți încarcă apoi device-urile.

HP Powerup Backpack apare în Octombrie 2016.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. @George: ei spun ca da. Bateria aia ma ingrijoreaza si pe mine. Presupun ca respecta anumite limite din moment ce ei il claseaza drept un rucsac care merge in avion.

  2. @Adi: imi aduc aminte cand am venit acum ceva timp ( vreo 15 ani) din state si mi-am luat o baterie de camera video, daca stii, din acelea lungi de camera video veche, unde bateria intra prin spatele camerei, vai prin cate am trecut, declaratii peste declaratii. Noroc ca aveam numai una, altfel …..;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*