RON – aplicatia care iti transforma leul in orice

Developerii romani sunt pusi pe treaba. Ai nevoie de o solutie rapida, actualizata la minut de a verifica rata de schimb pentru orice valuta, nu? Well, pina acum intram pe un site oarecare si asteptam sa se incarce.

cu “RON” (apropo, numele imi apartine, pt ca aplicatia nu a aparut si nici nu are un nume inca) totul e mai simplu. Iar daca nu esti adeptul lui “simplu”, ai grafice cu evolutia cursului valutar pentru toate valutele de prin 2006 pina azi.

RON va fi trimisa in curind catre AppStore. Vinovati de aplicatie sunt CodeSignum. Vinovat de nume sunt eu ;) (Acum nu mai puteti sa o botezati altfel nici daca vreti… nu-i asa, Cristian?)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

11 Comments

  1. Daca vrei grafice avansate, comparatii, convertor avansat si tot ce vrei legat de cursul valutar intri pe site-ul meu :P…pacat ca apple se incapataneaza cu flashul.

  2. Domnule Cristian, as dori si eu sa stiu daca este posibil sa achizitionez altfel aplicatiile CodeSignum pentru ca nu am cum sa adaug datele cardului meu la contul de AppStore. O plata Paypal, un ordin de plata, un transfer bancar sau alta modalitate nu se poate?

  3. Da, e super, exact ceea ce caut. Acum o alta intrebare (sper sa nu se supere Adrian pentru offtopic dar sunt sigur ca mai sunt si altii interesati): acolo spune ca sunt valabile codurile doar pentru US. este ok daca iau si incarc contul de US? Gasesc aplicatiile CodeSignum pe store-ul de US, totul in regula? Multumesc mult pentru ajutor.

  4. Evident ca este OK. Personal chiar si eu am cont de US si-l folosesc pe acela si il alimentez cu Gift Card-uri. In general (probabil 99.99%) toate aplicatiile sunt disponibile in toate store-urile. Este absurd ca si producator de software sa alegi sa nu fie disponibila o aplicatie intr-o anumita tara… ce, banii lor nu sunt buni ?! :) Deci, da, toate aplicatiile Codesignum, trecute,prezente si viitoare, vor fi disponibile in toate tarile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*