MacTablet concept – de aia il cumpar

Nu ti-ai dorit intotdeauna sa ai asa ceva?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

6 Comments

  1. e interesant… chiar fain. nu stiu daca chiar m-ar ajuta in activitatea/activitatiile mele dar e simptic. nu ma gandesc la achizitionarea lui, lasa-ma sa ma bucur de MacBook… de mai putin de 1 luna l-am luat :P

  2. vreti nu vreti disparitia tastaturilor e iminenta ,nu vom mai avea laptopuri din doua bucati cu panglica intre ele,o sa-mi dati dreptate peste 5 ani …am zis asta pe un mare forum romanesc cu privire la monitoarele wide si a fost vorba doar de 2 ani si totul e wide …si mi-am primit nenumarate injuraturi cand am deschis topicul atunci …deci injurati-ma :P …ne vedem peste 5 ani :)

  3. naspa clipul, mana aia zici ca-i de mort.
    sper ca tableta sa faca si altceva in afara de sport.

  4. @lauren83ro: mana aia e desenata pe calculator. e normal sa para ireala. iar clipul e facut de un ziar de sport. e normal sa prezinte doar continutul lor. e un concept.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*