ROMEXPO se pregătește pentru Antique Market I – manifestarea dedicată atât artiștilor, cât și iubitorilor de artă

Antique Market la Romexpo
Antique Market la Romexpo

ROMEXPO deschide porțile ediției de primăvară a ANTIQUE MARKET I, manifestarea dedicată atât artiștilor, cât și iubitorilor de artă și colecționarilor. Evenimentul are loc în perioada 14 – 17 martie 2019, în Pavilionul B1. La ANTIQUE MARKET se găsesc piese de mobilier și decorațiuni interioare, artă plastică, obiecte personale și de colecție, argintărie și porțelanuri, bijuterii vechi și jucării.

ANTIQUE MARKET – Târgul de obiecte de artă și antichități – oferă vizitatorilor posibilitatea de a alege piese marcate de istorie, dintre care amintim:

  • obiecte de mobilier şi decoraţiuni interioare;
  • tipărituri vechi – publicaţii şi cărţi, scrisori, filatelie, ilustraţii şi fotografii;
  • obiecte personale şi de colecţie – numismatică, bijuterii şi ceasuri, arme de colecţie, jucării de epocă şi miniaturi;
  • obiecte de artă plastică – tablouri, gravuri, desene, artă decorativă, sculpturi, etc.

Manifestarea este organizată de ROMEXPO împreună cu Camerele de Comerț și Industrie din România și se desfășoară concomitent cu ROMTHERM, MOBILA EXPO, CONSTRUCT – AMBIENT EXPO, EXPO FLOWERS & GARDEN, precum și cu MODEXPO I.

Mai multe informații pe www.antiquemarket.ro

PROGRAM DE VIZITARE

  • 14 – 16 martie 2019 (joi – sâmbătă): între 10:00 – 18:00;
  • 17 martie 2019 (duminică): între 10:00 – 16:00.

Bilet intrare: 20 de lei. Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilități și persoanele instituționalizate beneficiază de intrare gratuită.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*