“It’s show time” – eveniment Apple pe 25 martie 2019

It's show time - un eveniment Apple programat pentru 25 martie 2019
It's show time - un eveniment Apple programat pentru 25 martie 2019

Apple a trimis aseară o invitație pentru media la un eveniment care este programat pentru 25 martie 2019, la ora 7PM (ora României).

Invitația începe cu un cronometru ca la filmele mute și se termină cu o planșă simplă, pe fond negru pe care scrie doar “It’s show time. Please join us for an Apple special event at the Steve Jobs Theatre in Cupertino”.

Grafica aceea legată de film ne duce cu gândul la un nou Apple TV, dar și la un produs similar Netflix, făcut de Apple.

Eu sper că au timp și de un iPhone SE2 pentru noi, ăștia care nu ne-am obișnuit cu ideea că telefoanele sunt de mărimea iPhone XS Max.

Tu ce ai vrea să vezi nou de la Apple?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Se vede ca au target toate platformele. Poti sa urmaresti si de pe Chrom sau Edge de data aceasta evenimentul.

    SE2 daca apare eu sunt unul ce si-l cumpara fara ezitare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*