Romanii nu pupa Windows Vista

… sau cum sa NU cumperi noul sistem de operare in 3 pasi… cu stingu'

am vrut sa fiu printre primii care beneficiaza de "minunile" tehnicii si am intrat pe site-ul microsoft romania sa-mi iau un Vista. imi aleg editia Vista Business si dau sa o cumpar. sunt trimis pe windows marketplace (prost tradus drept BAZARUL Windows?!?). pagina in lb. engleza… primu pas cu stingu al microsoft romania. pai daca am ales sa-l iau de la sursa, am zis si yo ca dau un ban unui vinzator care-mi vorbeste romana sa inteleg pe ce cheltuiesc…

anyway, imi zic ca o fi politica lor de securitate si trec mai departe. microsoft imi zice ca pot sa-mi aleg produsu meu de la vo 5 vinzatori. vaaai, ce induiosator… primu e unu care-mi zice ca platesc si apoi ma apuc sa downloadez Vista. zau asa? pai cu netu meu de acasa in cit timp o sa vad vista? 2 giga ii d-loadez in 2 luni… alt pas cu stingu…

il ignor si imi aleg unu dintre cei care trimit dvd-ul acasa. imi zic ca am card international, sunt major, vaccinat… deci sa inceapa dwindows nu e pentru romaniistractia. apas pe amazon.com pt ca imi da Vista mai ieftin si cind colo ce sa vezi: ma aleg cu o reducere grasa de 30%. bun asheaaa… comand si la sfirsit primesc raspunsu: s-a rezolvat, nu se poate! sau cu cuvintele lor ceva de genu ca tara unde vreau eu sa primesc Windows Vista nu e pe lista lor de destinatii. (stii cine nu mai e pe lista lor de destinatii? inchisorile si tarile din lumea a 3-a care nu stiu ce e ala PC). asta a fost al 3-lea pas cu stingu…

Acu, daca tot vine bill gates poate ii pune pe oameni la punct… sau poate ca au nevoie sa angajeze un om care stie sa se ocupe de relatii cu clientii …

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

 1. Si pana la urma l-ai cumparat?
  Eu locuiesc la Madrid, si aici il gasesti in toate magazinele de specialitate. Intr-adevar la preturi destul de piperate.
  Oricum, ideea este ca inca nu sunt convins ca ar trebui sa fac o investitie in VIsta pana nu vad exact care sunt si problemele lui.

 2. nu l-am cumparat si nici nu l-as fi cumparat acum. era doar un experiment. in doua saptamani plec in Florida asa ca nu l-as fi cumparat de pe site-ul microsoft romania. am vrut doar sa vad cit de usor poate un roman, fara cunostinte de limba engleza, sa cumpere noul sistem de operare. am analizat optiunile si usurinta procesului.
  bineinteles ca daca vrei il poti lua de la un retailer roman, platind cash cu banii la tejghea.
  dar poate ca aveam sperante mai mari de la microsoft romania, in sensu asta…

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. adrian boioglu - tot mai sus » Blog Archive » microsoft romania gata pentru Bill Gates
 2. adrian boioglu - tot mai sus » Blog Archive » muzica

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*