Ringtone-uri de iPhone în varianta heavy metal

Dacă te-ai plictisit de sunetele de apel de pe iPhone, acum ai ocazia să beneficiezi de o variantă mult îmbunătățită: una Metal!

ToxicxEternity le oferă și pentru Download în mod gratuit. Vezi descrierea clipului de pe YouTube.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. biroul unde se asculta chestii de genul…..are rost sa iti zic ca dincolo de usa e un studio ?

  2. @SumoMan: nu ma intereseaza numele firmei sau cifra de afaceri, ci doar voiam sa stiu daca e un birou unde se asculta de toate sau a fost ceva ciudat pentru cei din jurul tau :)

  3. Nu ciudat….. chiar normal…. unul are iphone.
    Cat de de toate … asta e treaba mea… inclusiv mizerii :))))) de la n-am talent, la de-ai fi tu salcie de goldenchild pana la godsmack -drum battle

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*