revolutie in guma de mestecat

ca sunt consumator inrait de guma de mestecat asta o stiu …toti cei care imi sunt in jur (si imi cer si ei sa mestece).

asa ca o stire din domeniul gumei de mestecat aka “cingo” nu trebuie trecuta cu vederea… un britanic a inventat gume de mestecat “REV 7”. printre altele, minunea isi pastreaza aroma de la inceput pina la, evident… sfirsit.

daca o arunci si dupa aia calci pe ea, guma se dizolva imediat doar cu apa.

pina atunci raman la trident. orbitu nu mai imi place…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. oare se mai gaseste pe piata romaneasca cingo tigarete? nu stiu daca tu ai apucat, adi. se faceau niste baloane cu ele… wow.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*