250 Gb WD Passaport hard-drive

mi-a venit azi in sfarsit noua mea jucarie. un hard de 250 giga care are numai vo 10 cm lungime pe unu inaltime. pt ca e flash drive nu are decit o mufa usb si un beculetz albastru si cam atit.

suprafata neagra e magnet de amprente dar asta conteaza mai putin.

am observat cu placere ca hardu vine cu software google (desktop, picasa si toolbar pt IE). eu le am deja asa ca nu am avut de ele…

m-a incintat la jucarie in primu rind dimensiunea si apoi, binenteles pretul. pt 250 giga am dat 157 dolari. odata ce l-am conectat la laptop am fost pus insa in fata unei dileme: sa folosesc software-ul de sincronizare care vine cu el sau sa copiez ce am eu pe laptop pur si simplu?

in prima varianta sincronizarea face mai usor transferul de date ulterior dar e mai greu sa scoti ceva de pe el pt ca hardul encripteaza datele…

eu am nevoie de el ca back-up pt date. nimik altceva, dar nush daca e cazu sa am incredere in softu de la WD. l-am rulat pina la urma si mi-a placut ca imi face back-up si la datele din outlook (foldere si feeduri) si la contacte si la favoritele din browser etc… chestia mijto e ca il poti parola si ai siguranta ca odata pierdut hdd-ul, info tale nu ajung la altii.

cind iei jucaria asta iti mai trebie si o husa, ca sa nu il arunci prin geanta sau sa-l tii intr-o punga si esti gata de drum…

odata cu achizitia asta voi ajunge la 3 hard-discuri (asta il include pe cel de pe laptop). in total am cam 600 giga spatiu de stocare. toate cele 3 sunt mobile si sunt flas-drive-uri. mai vreau un hard de un tera sau 2 tera pe care sa-l las acasa in romania si in care sa stochez totu si eu zic ca imi e de ajuns.

ps: vad ca in romania il gasesti la 600 si ceva de ron. ba esti nebun????

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*