Revolut se alătură DevTalks București pentru a prezenta oferta de posturi către comunitatea IT locală

Revolut Office. FOTO Revolut

Revolut, super-aplicația financiară cu peste 2,9 milioane de clienți persoane fizice în România și unul dintre cei mai doriți 100 de angajatori din țara noastră, se alătură evenimentului DevTalks 2023 din București, pentru a se conecta mai bine la comunitatea locală a specialiștilor IT și pentru a oferta de posturi disponibile către candidații locali. În timpul acestui eveniment, echipa prezentă la fața locului va prelua aplicațiile candidaților pentru pozițiile disponibile în cadrul furnizorului de servicii bancare digitale care se bucură de o mare popularitate în România.

Participanții la eveniment vor avea ocazia de a discuta despre condițiile de lucru la Revolut și oportunitățile oferite de companie, în zilele de 21 și 22 iunie 2023. De asemenea, vor putea asista la prezentarea susținută de Sérgio Amorim, DevOps Engineer, cu tema: „Maximizarea productivității developerilor: Cum guvernanța poate face o diferență”. Prezentarea se va concentra asupra modului în care guvernanța contribuie la crearea unui mod de lucru bazat pe cooperare și eficiență, în cadrul echipelor, prin aplicarea unor reguli clare, prin definirea responsabilităților și standardizarea proceselor.

Construirea unei comunități de talente în toate piețele

Revolut participă la evenimentele dedicate profesioniștilor în IT din mai multe țări, pentru a lua pulsul comunităților de profil și pentru a identifica talente în orașele europene unde Revolut derulează operațiuni. Locurile de muncă propuse de Revolut profesioniștilor români sunt la distanță, oferindu-le acestora posibilitatea de a contribui la proiecte internaționale, de a face parte din echipe multinaționale care dezvoltă viitoarele produse și funcții ale super-aplicației financiare cu peste 30 de milioane de utilizatori la nivel global.

În timp ce tot mai multe fintech-uri, bănci sau companii tech au anunțat în ultimele luni reduceri de personal, Revolut a continuat și continuă să recruteze sute de specialiști, cei mai mulți fiind talente cu experiență din industria financiar bancară sau din companii de tehnologie. Anul trecut, numărul de angajați Revolut aproape că s-a dublat, ajungând la 6.000, iar anul acesta are disponibile alte 1.000 de locuri de muncă, țintind să ajungă la 7.000 de angajați până la finalul lui 2023.

Conferințele axate pe tehnologie, precum DevTalks, oferă o platformă pentru a prezenta cultura companiei, valorile și proiectele inovatoare, arătând punctele forte ale brandului de angajator. Un brand de angajator puternic atrage talentele din diverse domenii de activitate și ajută angajatorii să se diferențieze de concurență.

„Revolut este un mediu care te inspiră, cu un ritm alert, care permite profesioniștilor să-și dezvolte cariera și să lucreze într-una dintre cele mai dinamice fintech-uri din lume. În doar 8 ani, am ajuns la 30 de milioane de clienți în întreaga lume și acum avem colegi care lucrează peste tot pe glob. Echipa din România este implicată în crearea de produse precum Revolut Credit, Revolut Crypto, Plăți, Carduri, Asigurări, dar contribuie și la activitățile generale ale companiei prin funcțiile suport – Recrutare, Conformitate Legală și Reglementări, Achiziții, Juridic, Marketing și Comunicare. Acum ne dorim să extindem această echipă de performeri de top cu cele mai bune talente, iar lucrul la Revolut este cu adevărat o aventură care generează creativitate, în care inovația este încurajată și creșterea personală este nelimitată”, a explicat Marta Gątarska, Employer Branding Manager la Revolut.

“În timp ce ne extindem pe piețe noi, ne propunem să ne consolidăm echipele de bază, pentru a ține pasul cu ritmul de creștere a companiei și cu viteza de lansare de noi produse. Evenimentele precum DevTalks le oferă candidaților cu potențial ocazia de a se întâlni cu reprezentanții noștri, de a purta cu ei discuții despre viziunile lor, despre ideile noi din domeniu și pentru a primi răspunsuri la orice întrebare astfel încât să ia cea mai bună decizie din cariera lor – aceea de a ni se alătura”, a declarat Lucian Ivan, Head of Talent la Revolut.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*