Revolut a lansat un instrument prin care utilizatorii pot primi cashback la cumpărăturile făcute

FOTO Revolut

Revolut, super-aplicația financiară cu peste 27 de milioane de clienți retail la nivel global, din care 2,6 milioane în România, a lansat un instrument care aduce și mai multe beneficii financiare clienților săi, atunci când cumpără de la comercianții și brandurile preferate.

Noua funcție, Magazine, le permite clienților să parcurgă și să aleagă produsele căutate din ofertele unora dintre cele mai populare branduri, direct în aplicație. Printre brandurile de la care utilizatorii Revolut pot cumpăra se numără: Answear, Chicco, Cărturești, Charlotte Tilbury, Decathlon, Douglas, Epantofi, Evomag, Hervis, Lensa, Litera, Logitech, Miniprix, Otter, MyProtein, Notino, Noriel, Sinsay, Yves Rocher și alții. Lista completă, care cuprinde 46 de comercianți și branduri, poate fi consultată în aplicație și poate varia în timp.

Indiferent de tipul de plan deținut de un client, Revolut Magazine recompensează clienții cu cashback instant de până la 3% pentru fiecare achiziție realizată cu cardul sau aplicația Revolut. Cashback-ul se aplică automat după checkout, așa încât clienții să poată economisi bani chiar și în timp ce continuă să achiziționeze produsele dorite. Spre deosebire de alte soluții care alocă și după 90 de zile cashback-ul, în cazul Revolut Magazine acesta este vărsat imediat în contul clientului (sau în prima zi lucrătoare) și se aplică pentru orice tip de produs sau serviciu de la comercianții incluși în listă. De asemenea, cashback-ul poate fi cumulat cu alte tipuri de beneficii (vouchere, discount-uri, coduri cu reduceri), ajutând clienții să obțină și mai mult de la fondurile lor.

Christopher Guttridge, General Manager pentru gama de produse Lifestyle Revolut, a declarat: “Suntem încântați să adăugăm în aplicație această nouă secțiune, Magazine, care le oferă clienților șansa de a obține mai mult de la brandurile preferate. Ceea ce diferențiază oferta noastră de altele similare de pe piață este cashback-ul instant. Confruntați cu o creștere a costului vieții, clienții au nevoie de produse inovatoare care să-i ajute să își gestioneze mai bine banii, fără a-și sacrifica aspirațiile sau a-și ignora nevoile cotidiene. Magazine ajută clienții să obțină mai mult de la fiecare leu cheltuit, prin acordarea de cashback.”

Pentru a utiliza această funcție, clienții trebuie să selecteze iconul Magazine din Hub, în aplicație. Aplicația poate fi descărcată din Apple Store sau Google Play.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*