Reuse Reduce Remix este modalitatea smart de a face shopping și de a vinde produsele din categoria fashion

Reuse Reduce Remix este modalitatea smart de a face shopping. FOTO Sunday PR

Moda sustenabilă nu este doar un trend trecător, ci din contră este un concept sănătos care devine un stil de viață.

Faptul că moda este una dintre marile industrii poluante care afectează mediul înconjurător și calitatea vieții pe pământ, ne determină să devenim din ce în ce mai conștienți, atenți și responsabili cu alegerile noastre atunci când facem shopping.

Cum puteți face shopping smart și sustenabil prin care vă puteți reîmprospăta stilul și garderoba și în același timp să protejați natura? Optând pentru achiziționarea de produse care sunt deja fabricate, ca de exemplu colecțiile second hand și outlet, dar și reintroducând în circuit produsele vestimentare pe care nu le purtați.

Cumpărături smart pe Remixshop.com

Remixshop.com este unul dintre cei mai mari retaileri online de modă second hand și outlet din Europa. Disponibil pe 9 piețe europene, România, Austria, Bulgaria, Germania, Grecia, Polonia, Slovacia, Republica Cehă și Ungaria, Remix susține și încurajează moda sustenabilă susținând motto-ul: Reuse Reduce Remix.

Cumpărăturile inteligente (smart shopping) vă oferă libertatea de a obține mai mult și de a oferi mai mult. Pe Remixshop.com puteți descoperi toate brandurile internaționale de top pe care le îndrăgiți, într-o varietate mare de produse, din colecții second hand și outlet de înaltă calitate. Zilnic sunt încărcate pe site peste 15.000 de produse, majoritatea fiind piese cu adevărat unice.

Prețurile articolelor de pe Remixshop.com sunt mai mici față de prețurile de retail. Le puteți găsi cu reduceri mari de până la -80% și chiar -90%, iar prețurile scad surprinzător – le adăugați la favorite, le urmăriți zilnic și le puteți achiziționa la cel mai bun preț.

Bineînțeles, calitatea produselor de pe Remixshop.com este fără compromisuri întrucât toate articolele sunt verificate manual.

Nu numai că economisiți bani atunci când faceți cumpărături de pe Remixshop.com, dar ajutați să ne menținem planeta mai curată.

Vindeți simplu și ușor la Remix

Curățenia din șifonier este benefică atât pentru voi și garderoba voastră, cât și pentru planetă. Oferind hainelor pe care le-ați iubit cândva o a doua șansă, faceți și pe altcineva fericit.

Este foarte ușor, simplu și convenbil să Vindeți la Remix: primiți o ofertă pentru hainele voastre, trimiteți hainele la Remix și primiți imediat banii pentru articolele aprobate. Nu este nevoie să faceți fotografii sau să așteptați îndelung vânzarea articolelor pentru a primi plata. Puneți articolele într-un Remix Bag și trimiteți-l la Remix. Remix aprobă sute de mărci. Dacă hainele voastre sunt bune de făcut cadou unui prieten, atunci vor fi și bune de vândut.

Cumpără și vinde pe Remixshop.com

Reuse Reduce Remix este modalitatea contemporană și mai inteligentă de a cumpăra și de a vinde articole vestimentare. Pe Remixshop.com puteți descoperi revelații de modă second hand și outlet de la mărci renumite, la prețuri accesibile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*