reTyre – cauciucul cu fermoar pentru zăpadă sau off-road

reTyre - cauciucul cu fermoar
reTyre - cauciucul cu fermoar

Dacă apare o jucărie ca asta și pentru mașină, dau faliment toți cei cu vulcanizările și cei care schimbă anvelope toamna și primăvara.

reTyre e un proiect pe Kickstarter care sună bine: când ai nevoie de un cauciuc de zăpadă sau drum accidentat, îl pui imediat, peste cel actual și tragi fermoarul.

Prețul – pentru un set complet – începe de la 149 dolari.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*