10 Știri care Merită Atenție – 28 octombrie 2018

10 Știri care merită atenție, de la boio.ro
10 Știri care merită atenție, de la boio.ro

Am observat că vă place ideea de mâncare și locuri unde o găsești pe cea mai bună. Articolul cu Locurile unde se mănâncă bine în Constanța a depășit 600 SHARE-uri. Dacă tot vă plac, poate că mai fac astfel de recomandări :) Și dacă tot vorbim de chestii care merită atenție, uite încă 10 știri.

  1. Winamp se întoarce – Da, playerul anilor 90 și 2000. Eu cred că am avut versiunea 2.71 pe computer aproape 10 ani.
  2. Amazon îți dă 3 dolari dacă instalezi extensia lor de browser. Banii vin ca o reducere pentru o primă cumpărătură de minim 10 dolari de la ei de pe site.
  3. Vezi ce cuvinte au apărut într-un anumit an – Alegi anul și vezi ce era nou în limba engleză pe atunci. Greu de crezut, dar anumite cuvinte sau expresii au apărut foarte recent. Blockchain e din 2011, iar Unfollow e din 2008.
  4. Ce e nou în Facebook Messenger 4 – Ciudat e că noile funcții vin pe rând, nu cu un update major, pentru toată lumea.
  5. Add-on-uri pentru Gmail – Cine folosește emailul direct în Gmail și nu printr-o aplicație gen Mail sau Outlook, trebuie să vadă lista asta.
  6. Vrei baterie la telefon? Pedalează! – Super idee. Vreau să o văd implementată în cât mai multe locuri publice.
  7. De unde vine numele de iPhone XR – Spoiler: ceva legat de mașini, chipurile…
  8. Cel mai mare promoter de Samsung din Rusia, dată în judecată după ce a apărut în public cu un iPhone – Muahahahaha. Nu pentru că a fost dată în judecată, ci pentru toata faza asta.
  9. Tot litoralul românesc a avut în luna august 2018 mai puțini turiști străini decât o singură localitate din Bulgaria – De 28 ori mai puțin!
  10. De ce nu (mai) vin turiștii pe litoralul românesc – Pentru că avem niște incompetenți care se ocupă și de promovare și de evenimente.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*