10 Știri care Merită Atenție – 28 octombrie 2018

10 Știri care merită atenție, de la boio.ro
10 Știri care merită atenție, de la boio.ro

Am observat că vă place ideea de mâncare și locuri unde o găsești pe cea mai bună. Articolul cu Locurile unde se mănâncă bine în Constanța a depășit 600 SHARE-uri. Dacă tot vă plac, poate că mai fac astfel de recomandări :) Și dacă tot vorbim de chestii care merită atenție, uite încă 10 știri.

  1. Winamp se întoarce – Da, playerul anilor 90 și 2000. Eu cred că am avut versiunea 2.71 pe computer aproape 10 ani.
  2. Amazon îți dă 3 dolari dacă instalezi extensia lor de browser. Banii vin ca o reducere pentru o primă cumpărătură de minim 10 dolari de la ei de pe site.
  3. Vezi ce cuvinte au apărut într-un anumit an – Alegi anul și vezi ce era nou în limba engleză pe atunci. Greu de crezut, dar anumite cuvinte sau expresii au apărut foarte recent. Blockchain e din 2011, iar Unfollow e din 2008.
  4. Ce e nou în Facebook Messenger 4 – Ciudat e că noile funcții vin pe rând, nu cu un update major, pentru toată lumea.
  5. Add-on-uri pentru Gmail – Cine folosește emailul direct în Gmail și nu printr-o aplicație gen Mail sau Outlook, trebuie să vadă lista asta.
  6. Vrei baterie la telefon? Pedalează! – Super idee. Vreau să o văd implementată în cât mai multe locuri publice.
  7. De unde vine numele de iPhone XR – Spoiler: ceva legat de mașini, chipurile…
  8. Cel mai mare promoter de Samsung din Rusia, dată în judecată după ce a apărut în public cu un iPhone – Muahahahaha. Nu pentru că a fost dată în judecată, ci pentru toata faza asta.
  9. Tot litoralul românesc a avut în luna august 2018 mai puțini turiști străini decât o singură localitate din Bulgaria – De 28 ori mai puțin!
  10. De ce nu (mai) vin turiștii pe litoralul românesc – Pentru că avem niște incompetenți care se ocupă și de promovare și de evenimente.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*