Retailerul Contakt lansează un serviciu de personalizare a huselor pentru telefoane mobile

Retailerul Contakt

Retailerul Contakt, lider în distribuția de accesorii și tehnologii dedicate dispozitivelor mobile, anunță lansarea unui nou serviciu de personalizare a huselor de telefon, în parteneriat cu 3MK, brand polonez de accesorii de protecție premium pentru telefoane. Serviciul este disponibil online, dar și offline, în primă fază într-un proiect pilot ce va cuprinde 9 locații, urmând să fie extins până la 100 de locații la nivel național în următoarele luni.

Clienții Contakt își pot personaliza rapid husa de protecție a telefonului în trei pași simpli: aleg modelul telefonului, încarcă fotografia dorită, o repoziționează dacă este cazul pentru a se suprapune în totalitate modelului de husă, iar apoi plasează comanda, proces care poate fi realizat atât de pe contakt.ro, cât și din aplicația Contakt. Conform companiei, produsele pot fi livrate oriunde în țară, iar termenul de livrare variază între 24 și 48 ore de la plasarea comenzii.

„Noua opțiune de personalizare permite clienților noștri să obțină un design unic pentru telefonul lor mobil, chiar și în cazul unor modele des întâlnite, fiind o variantă inedită de se diferenția. Este primul serviciu de personalizare a huselor de telefon la o calitate premium din România, și în plus, este disponibil pentru livrare în toată țara. Suntem receptivi la nevoile clienților, de aceea, pentru a simplifica pașii care trebuie urmați, am adăugat în site și un tutorial video, iar pentru suport avem și o linie telefonică directă, unde unul dintre consultanții noștri poate ajuta la finalizarea procesului de comandă”, a declarat Cristian Gheran, General Manager Contakt.     

În locațiile fizice, serviciul de personalizare a huselor durează circa 5 minute și este disponibil în unitățile grupului Contakt amplasate în următoarele centre comerciale: Vivo! Baia Mare, Vivo! Cluj-Napoca, Alba Iulia Mall, Sibiu Shopping City, Ploiești Shopping City, Craiova Electroputere 2, Carrefour Brașov și în București la Băneasa Shopping City și Hoco Park Lake. Compania estimează că în prima parte a anului 2021 serviciul de personalizare va fi extins în aproape 100 de locații din țară.

Potrivit Contakt, husele produse de 3MK sunt realizate dintr-un plastic rezistent, cu o calitate premium, ce oferă o protecție optimă telefonului, iar calitatea imprimării și a laminării sunt la cele mai înalte standarde. Prețul unic pentru husele personalizate este de 99,99 lei, indiferent de modelul de telefon. În luna noiembrie, Contakt derulează o campanie prin care va oferi cadou un încărcător wireless de birou pentru fiecare husă personalizată achiziționată online.

Investiție de aprox. 70.000 euro pentru dezvoltarea retailului online, în noul site și aplicație

Reprezentanții companiei anunță că, pentru optimizarea segmentului online, grupul Contakt a investit anul acesta circa 70.000 euro până în prezent. La începutul lunii iunie, compania a migrat magazinul online contakt.ro pe o platformă cu totul nouă, cu o interfață prietenoasă și ușor de utilizat.

În luna octombrie a fost lansată și aplicația mobilă Contakt, disponibilă gratuit pentru descărcare în App Store, Google Play și Huawei AppGallery. Printre funcționalitățile utile ale aplicației Contakt se numără și cea de recunoaștere a modelului de telefon, ceea ce permite sugerarea accesoriilor și gadgeturilor compatibile pentru acesta, îmbunătățind experiența de cumpărături a utilizatorilor.

„Pentru 2021, estimăm o creștere semnificativă a comenzilor online și investim constant să dezvoltăm cât mai mult această zonă în perioada următoare. Lucrăm în paralel la un sistem de loializare a clienților, astfel încât aceștia să poată avea acces la diverse beneficii în online și offline”, a adăugat Cristian Gheran, General Manager Contakt.

Potrivit companiei, în magazinul Contakt sunt disponibile exclusiv online aproape 7.000 de produse unice, urmând ca până la finalul anului să fie depășit pragul de 9.000 de produse.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*