Cum asculți muzică: Online sau offline?

Cum asculți muzica?
Cum asculți muzica?

Cum asculți muzica?

În ultimii ani, am văzut o trecere rapidă la sisteme de muzică online.

Eu am fost mereu adeptul unei colecții de muzică bună. Am început cu casetele audio, am continuat cu CD-uri și apoi am migrat spre MP3. Pe computer, am și acum – în iTunes – 264 piese “de suflet”. Le țin, probabil, acolo doar pentru că am Playlists foarte bine aranjate pentru diverse ocazii. Colecția de muzică de pe Mac era mereu sincronizată cu cea de pe telefon, prin aplicația “Music”

De când a apărut Spotify în România am decis să renunț la muzica de pe telefon. Cu ocazia asta, nu numai că am făcut loc pe telefon, dar am și început să văd accesul la muzica online ca pe ceva ce e mult mai ușor de folosit.

Chiar dacă ascult muzică din ce în ce mai rar (în favoarea podcasturilor), prefer să am Apple Music și Spotify active pe telefon. Chiar testez acum Apple Music pentru că am găsit o ofertă cu 4 luni Free. Îmi place faptul că poți să găsești aproape orice piesă și să îi dai PLAY instant.

Așadar, ce folosești pentru a reda muzica? Radio mai e la modă? Preferi să asculți pe YouTube / Spotify / Apple Music sau ai muzica ta, stocată pe telefon sau computer?


Continuăm discuția pe Pagina de Facebook boio.ro. E nou-lansată, așa că poți să-i dai și un LIKE. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Ascult majoritatea timpului prin TuneIn radio, am gasit doua posturi franceze care au muzica dance si trance. In rest Spotify, Apple Music nu merita sa dau bani pe luna pentru ca doar ii arunc, iar pe MacBook ascult prin Fstream acelasi radio (PulsRadio) sau Spotify.

  2. @ionică: Spotify are si un pachet Free. Eu pe ala stau deocamdata și e de ajuns. Apple Music e doar în teste. Ce-mi place la Apple Music e faptul că Siri îți recunoaște piesa și apoi poți să-i dai direct Play din aplicație.

  3. Spotify platit. L-am activat in vara si am ajuns la concluzia ascultand in masina si uneori in birou ca merita. In tinerete cumparam casete si apoi CDuri de multi bani. Cat costa spotify ? Cam atat cat ai plati pe un singur album original (in iTunes de exemplu sau pe CD la M.Galaxy). Deci DA merita.

    PS: sotia se ambitioneaza sa ramana la playlisturi YouTube si sincer chiar nu inteleg de ce

  4. @Dragos: eu mi-am convertit si sotia la Spotify. Acum ii place si zice ca e mai comod asa. In plus, are mai mult loc pe telefon pentru altele.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*