Renuntarea la Finder

vine un moment in viata cind ceea ce ai nu mai e suficient. asa ca de azi am renuntat la simplul Finder si am ales “Path Finder”.

Il am doar in teste sa vad cum merge, dar pina acum am reusit sa customizez aproape totul si sa-l fac sa arate si sa se miste pe gustul meu.

mai am doar 2 lucruri care nu imi ies de nici o culoare. Nu reusesc sa scot Finder din Dock Am reusit sa scot Finder din Dock. si in Spotlight nu merge de cmd-open pentru deschiderea folderului care contine documentul.

Daca Apple redeseneaza Finder-ul in Snow Leopard si imi da functiile de care am nevoie, ma pot intoarce la el. Pina atunci chiar iti recomand sa incerci Path Finder, daca nu ai facut-o pina acum.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. Imi pare rau sau fiu eu iar Toma Necredinciosul si cel care te critica, dar tu nu spui nimic despre facilitatile pe care le ofera aplicatia respectiva, dar mai ales nu spui ce mai exact nu iti ajunge la Finder, ce nu te nemultumeste ? De ce as vrea altceva decat Finder?

  2. @ Mihai:

    nu spun ce aduce Path Finder pentru ca oricine poate sa citeasca despre el pe site-ul lor sau sa il incerce.

    citeva chestii marunte care ma incinta sunt legate de right click to create folder, sau right click to xreate new text, faptul ca poti sa ai ferestre duble (gen total commander), are un built-in preview, terminalsi text editor si altele.

  3. Aia cu Right-Click Create Folder e si in Finder la restul sincer mi se par mai simplu de facut in Finder, ai thumbnailuri la orice ( pe Snow Leopard va fi un slider pt modificarea marimii fara sa mai intri prin vreo setare ) , ai Quick Look, ai pt navigare bara din stanga, customizabila , cu spring loaded. Nu stiu ce sa zic, fiecare cu ce prefera , mie mi se pare super-easy de lucrat asa cum e OS X acum, adaugand si imbunatatirile din Snow Leo va fi si mai bine. Fiecare foloseste ce ii place , eu insa am o trauma care a venit cu mine din lumea windows dar pare sa fie valabila si pe mac : Nu instala nimic daca nu este absolut necesar. Atitudinea asta m-a ajutat de mult sa am un sistem de operare foarte aerisit, light, rapid fara a-mi lua din posibilitati. Poate si de-aia nu am patit pana acum nicio o belea cu updateuri si multe probleme comune care apar pe forumuri, erori de tot felul si alte prostii.
    In nici un caz nu am pretentia ca varianta mea e singura cale, cred ca e foarte bine sa prezentam si sa descoperim noi aplicatii, fiecare dintre noi poate gasi ceva util intr-o anume aplicatie

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*