Primele ganduri despre Mac OS X 10.5.7

Intai de toate, am ales sa downloadez update-ul 10.5.7 de pe apple.com, nu prin software update. a mers de 10 ori mai rapid.

Instalarea nu a decurs deloc usor. Am instalat 10.5.7, computerul s-a restartat de 2 ori si apoi a ramas cu ecranul albastru pentru vo 10-15 minute. Pointerul mai aparea pe ecran din cind in cind. In momentul in care m-am plictisit sa astept, am inchis laptopul de la buton. S-a restartat lung (cel putin 5 minute) dupa care am primit ecranul de LogIN si totul a mers OK.

Ca sa fiu sigur, 5 ore mai tarziu am reinstalat 10.5.7. De data asta totul a decurs normal, laptopul s-a restartat si a pornit imediat.

Poate mi se pare doar mie, dar Mac OS X booteaza mult mai repede acum.

Nu am apucat sa fac teste complete pentru baterie, dar si asa parca tine ceva mai mult. Cind e full incarcata, imi arata 3 ore. [discutam despre un Unibody MacBook Pro]. Si asta cind am Screen Brightness si tastele iluminate la maxim, WiFi ON, muzica pornita si cel putin 3 aplicatii usoare.

Observ totusi ca indicatorul de baterie din MenuBar imi indica foarte bine timpul de baterie ramas si de data asta timpul coincide cu cel din iStat. Cu 10.5.6 nu prea se pupau cele 2 valori.

Ai deja 10.5.7? Cum te trateaza?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. si mie mi se pare ca booteaza un pic mai repede cu 10.5.7 (macbook pro 2.2)

  2. Cu siguranta bootare este mai rapida si la mine. Poate e si efect Placebo dar mie mi se pare ca se misca totul un pic mai bine, nu mai pare asa ,,slugish,, sistemul cum era cu 10.5.6. Aplicatiile third-party deja instalate gen Toast se lanseaza la fel de rapid ca si inainte dar aplicatiile Apple si toata interfata in general pare mai responsiva, nu cu mult totusi.

    Am updatat cele 2 mac-uri fara nici o problema prin software update, unul dintre ele rula 10.5.5 si unul 10.5.6. Primul si-a facut combo update cel de peste 700 de mega iar lec cu 10.5.6 cel normal de vreo 280 parca. Singura chestie pe care am observat-o este ca pe cel care avea 10.5.6 , la Energy Saver a ramas iconita cu becul normal, pe cand la cel care s-a updatat de la 10.5.5 la 10.5.7 iconita aceia s-a transformat intr-un bec…..ecologic |:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*