reMarkable – Tableta de hârtie

Ei, nu e chiar de hârtie, dar e tableta care arata ca hârtia pentru că poți să și notezi sau desenezi pe ea și poți să o folosești ca pe un Kindle. Interesant este că developerii reMarkable o vând cu 716 dolari (la început e doar 379 dolari) – un preț mult prea mare dacă ne gândim că un iPad Pro costă între 600 și 800 dolari.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. In primul rand nu e tableta de hartie pentru ca arata ca hartia si poti sa scrii pe ea,are o suprafata textura foii de hartie si pe care poti sa scrii si sa faci schite intr-un mod cat mai natural,in al doilea rand ,la inceput a fost un pret de pre-sale de 380$ nu “(la început e doar 379 dolari)” si in al trilea rand nu compari un E-reader cu tehnologie E-ink cu un produs apple tinand cont de faptul ca sunt niste produse inferioare,limitate cu suprapret,poti sa il compari cu un Sony DPT-RP1/B care posibil acum se invarte la pretul de 700$ sau orice Sony Digital paper de 1.000-2.000$ care in comparatie cu ele reMarkable este mult mai rapid ,mult mai portabil,mult mai natural si aproape de textura foii de hartie cu o baterie care te va tine pana la 2-3 saptamani de utilizare continua pe cand un iPad “Pro” cu o baterie de 39Wh la un ecran de 12-13inch inseamna 4-5ore utilizare continua fiind si tehnologie LCD nu vei putea citii la lumina pe cand la E-ink poti sa citesti indiferent de lumina . Si mai sunt multe de spus

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*