Carla’s Dreams is the new Manele: La ce s-au uitat românii pe YouTube în 2016

În anii trecuți vedeam maneliști în topul anual YouTube. Acum, iată, avem Carla’s Dreams cu mai multe piese.

Google prezintă lista celor mai populare video-uri de pe YouTube în România în 2016. În cea de a patra ediție YouTube Rewind România, topurile includ, cu puține excepții, creații românești. Listele YouTube Rewind cuprind video-uri încărcate în 2016 și sunt create pe baza vizualizărilor din România, luând în calcul și gradul de interactivitate al video-urilor și tipul lor. Regăsim aici conținut creat de televiziunile tradiționale, vlogguri, animație sau parodii, alături de hit-urile acestui an. În prezent, în România există 4 canele de YouTube care au depășit bariera de 1 milion de abonați și alte două canale trecând peste pragul de 2 milioane de abonați: Inna și Cat Music.

Top 10 video-uri virale în România în 2016 (non-music)

Emisiunile de umor ale postului Antena 1, publicate pe canalele de YouTube ale acestora, s-au dovedit a fi printre cele mai urmărite pe YouTube în România în 2016. Show-ul „În puii mei” a generat cel mai viral video în 2016, iar un moment din emisiunea iUmor este pe locul trei. Muzica și umorul celor de la Noaptea Târziu continuă să genereze printre cele mai populare video-uri, după ce anul trecut au fost pe primul loc în această listă.

Creative Monkeyz și personajele lor din serialul Robotzi sunt o prezență constantă între cele mai populare video-uri ale anului: Mo și Foca sunt pentru al patrulea an la rând în topul YouTube Rewind. Alături de aceștia, pe lista celor mai virale video-uri în 2016 regăsim provocările lui Ilie, vloggerul din Chișinău care a devenit foarte popular anul acesta, parodia lui Sergiu și Andrei, realizatorii matinalului de la KissFM, show-ul de stand-up comedy al lui Mihai Bobonete, parodia lui Codrin Bradea pe marginea personajelor din jocul Overwatch, o reclamă la dulciuri și un test „altfel” al tehnologiei.

Video Canal
1 Dani Mocanu cere taxă de protecţie pentru elevii de liceu In Puii Mei
2 ACCIDENTE #NoapteaTârziu (Cover amuzant Nosfe ft Ruby – Condimente) Noaptea Târziu
3 Ionuț Rusu, cele mai tari rugăciuni funny. Cheloo: ”Am râs până am simțit că mă sufoc!” iUmor
4 Sergiu și Andrei & Lora – Ne impotrivim (Parodie) KissFM Romania
5 Overwatch RAP Codrin Bradea : Satana
6 PROVOCĂRI NEBUNE 19 !!! – ilie’s vlogs ilie’s vlogs
7 Bobonete – La Vremuri Noi, Glume Noi (Sala Palatului 2015) Bobonete Stand Up Comedy Official
8 RObotzi.S04.Ep23.Poker CreativeMonkeyzArmy
9 Eti Puf – Beat Box OgilvyRomania
10 Samsung Galaxy S7 Edge vs. iPhone 6S Plus Coca-Cola Freeze Test 9 Hours! Will It Survive ? adrianisen

Top 10 cele mai populare video-uri muzicale pe YouTube în România în 2016

Trupa Carla’s Dreams este, pentru al doilea an consecutiv, în topul celor mai populare videoclipuri muzicale de pe YouTube. Mai mult, Carla’s Dreams are cele mai multe mențiuni în lista muzicală YouTube Rewind 2016, respectiv trei. Andra se regăsește și ea cu doua video-uri în top. Piesa “Condimente” a lui Nosfe și Rubi își pune amprenta pe ambele liste YouTube Rewind de anul acesta: orginalul întregește podiumul videoclipurilor muzicale, iar cover-ul după ea făcut de Noaptea Târziu este locul doi în topul video-urilor virale.

Artist Video Canal
1 Carla’s Dreams Sub Pielea Mea | #eroina (Official Video) Carla’s Dreams Official
2 Carla’s Dreams Acele (Official Video) Carla’s Dreams Official
3 Nosfe feat. Ruby Condimente (Official Video) Cat Music
4 Willy William Ego (Official Music Video) RotonMusicTV
5 Carla’s Dreams Imperfect | Official Video Carla’s Dreams Official
6 Andra feat. David Bisbal Without You (Official Video) Andra
7 Nicole Cherry feat Connect-R Se poarta vara (Official Video) MediaProMusic
8 Andra Iubirea Schimba Tot (Official Video) Andra
9 Delia & Deepcentral Gura ta (Official Video) Cat Music
10 Vescan feat. Florin Ristei Las-o… (Xsession Version) MusicExpertRecords

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*