Reeder 2 for Mac

Aplicatia mea preferata a fost relansata astazi in varianta Beta.

Reeder 2 merge acum cu Feedly si alte servicii care au inlocuit Google Reader. Cu toate ca este Beta 1, aplicatia este functionala in proportie de 95%. M-am jucat cu ea aproape o ora si nu am observat bug-uri. Anumite meniuri sau functii nu sunt active inca, dar vor fi in urmatoarele versiuni Beta.

Ce-mi place la Reeder 2 este faptul ca merge la fel de bine cum stiam eu Reeder-ul original. Are o interfata care copiaza mult din cea de iPad.

Reeder 2 for Mac inlocuieste, de astazi, pentru mine ReadKit – o alta aplicatie care a crescut foarte mult in ultima vreme. Daca ai nevoie doar sa citesti Feed-uri RSS si sa le sincronizezi cu iOS prin Feedly, ReadKit e suficient de bun. Acolo ai si optiunea sa adaugi servicii precum Instapaper sau Pocket.

Reeder 2 for Mac stie doar feed-uri RSS, dar are o interfata foarte buna. Sa nu uitam ca ReadKit a copiat mult de la Reeder.

Nu stiu cit va costa Reeder 2 for Mac in AppStore. Ma astept la cel putin $9.99. Deocamdata poti sa te bucuri de variantele Beta care sunt gratuite.

Descarca Reeder 2 for Mac beta.

Descarca ReadKit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. nu are inca activata functiile de “share”, doar un dreapta click, dar ramane in lista mea

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*