Reeder 2 for Mac

Aplicatia mea preferata a fost relansata astazi in varianta Beta.

Reeder 2 merge acum cu Feedly si alte servicii care au inlocuit Google Reader. Cu toate ca este Beta 1, aplicatia este functionala in proportie de 95%. M-am jucat cu ea aproape o ora si nu am observat bug-uri. Anumite meniuri sau functii nu sunt active inca, dar vor fi in urmatoarele versiuni Beta.

Ce-mi place la Reeder 2 este faptul ca merge la fel de bine cum stiam eu Reeder-ul original. Are o interfata care copiaza mult din cea de iPad.

Reeder 2 for Mac inlocuieste, de astazi, pentru mine ReadKit – o alta aplicatie care a crescut foarte mult in ultima vreme. Daca ai nevoie doar sa citesti Feed-uri RSS si sa le sincronizezi cu iOS prin Feedly, ReadKit e suficient de bun. Acolo ai si optiunea sa adaugi servicii precum Instapaper sau Pocket.

Reeder 2 for Mac stie doar feed-uri RSS, dar are o interfata foarte buna. Sa nu uitam ca ReadKit a copiat mult de la Reeder.

Nu stiu cit va costa Reeder 2 for Mac in AppStore. Ma astept la cel putin $9.99. Deocamdata poti sa te bucuri de variantele Beta care sunt gratuite.

Descarca Reeder 2 for Mac beta.

Descarca ReadKit.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*