redsn0w inlocuieste QuickPwn

DevTeam au ales sa dezvolte redsn0w (aplicatie creata pentru iTouch) si pentru iPhone asa ca de astazi avem un utlitar cu care putem sa Jailbreakuim orice device.

redsn0w merge atit cu iPhone 3G cit si cu iPhone Clasic, iTouch 1G si 2G si are versiuni pentru

– Mac OS X – download de AICI sau AICI

– Windows – download de AICI sau AICI

Nu cred ca e nevoie de un tutorial adevarat. Pasii sunt cit se poate de usor de facut:

1. Update in iTunes la 3.0

2. Deschizi redsn0w si cauti in computer firmware-ul 3.0 anterior descarcat de AICI

3. Intri in DFU Mode si urmezi instructiunile redsn0w.

Atentie: Redsn0w nu face altceva decit sa Jaibreakuiasca device-ul si sa instaleze Cydia. Daca vrei un Custom firmware ai nevoie de Pwnage Tool 3.0.

Daca ai un iPhone 2G care nu a fost niciodata deblocat poti sa folosesti redsn0w, dar e mai indicat sa urmezi pasii de AICI. Pentru iPhone 3G trebuie sa astepti pina apare in Cydia aplicatia numita Ultrasn0w.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. salut am facut cu redsn0w si la sf imi arata Done dar la iphpne imi ramane ecranu negru am un iphone 3G 8Gb cu frimeware 3.0 mi-a facut asa de multe ori ce pot face?

  2. @Greeny: ai incercat un hard reset? daca nu da nici un rezultat, inclin sa cred ca ai nevoie de un alt computer. redsn0w nu merge citeodata pe anumite versiuni de windows.

  3. salut … am si eu un tel 2g si am facut update la 3.1.3 si cred ca am gresit (asta doar din curiozitate)il aveam deblocat ininte de mine ..cu qwick pwg si amers f bn …dar asta e …si acum e blocat …imi arata ca am semnal de vodafone dar nu il pot accesa si apare cablul de conexie la itunes am facut ce ai zis si la alte persoane mai sus cu programul ala de inlocuit qwick pwg si tot asa imi apare ce poate fi?nu se mai poate debloca sau imi trebuie altceva? va rog un raspuns ….multumesc..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*