redsn0w inlocuieste QuickPwn

DevTeam au ales sa dezvolte redsn0w (aplicatie creata pentru iTouch) si pentru iPhone asa ca de astazi avem un utlitar cu care putem sa Jailbreakuim orice device.

redsn0w merge atit cu iPhone 3G cit si cu iPhone Clasic, iTouch 1G si 2G si are versiuni pentru

– Mac OS X – download de AICI sau AICI

– Windows – download de AICI sau AICI

Nu cred ca e nevoie de un tutorial adevarat. Pasii sunt cit se poate de usor de facut:

1. Update in iTunes la 3.0

2. Deschizi redsn0w si cauti in computer firmware-ul 3.0 anterior descarcat de AICI

3. Intri in DFU Mode si urmezi instructiunile redsn0w.

Atentie: Redsn0w nu face altceva decit sa Jaibreakuiasca device-ul si sa instaleze Cydia. Daca vrei un Custom firmware ai nevoie de Pwnage Tool 3.0.

Daca ai un iPhone 2G care nu a fost niciodata deblocat poti sa folosesti redsn0w, dar e mai indicat sa urmezi pasii de AICI. Pentru iPhone 3G trebuie sa astepti pina apare in Cydia aplicatia numita Ultrasn0w.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

19 Comments

 1. se pare ca merge mai bine cu 0.7.1 decat 0.7.2 care are in plus iCy… recomand sa folositi redsn0w 0.7.1 caci merge si cydia si nici nu mai sare wifi :))

 2. Am un Iphone 3g de 16 gb, deblocat, nu mai trebuie să folosesc ultrasn0w pentru deblocare. Am facut update dupa tutorialul prezentat de tine aici si totul a decurs normal pana la jailbreack, unde imi scrie waiting for reboot si pace, acolo ramane! Te rog mult, daca poti sa ma ajuti cu un sfat ca nu mai stiu ce sa fac. Am incercat si cu redsn0w 0.7.1 si cu 0.7.2 si la fel, aceiasi problema! te rog mult de tot si multumesc anticipat!

 3. @marius cu placere, nu ai spus daca ti-a mers…
  @seve dezinstaleaza si reinstaleaza itunes 8.2, daca tot nu merge incearca pe alt computer cu itunes instalat. Si eu am patit-o

 4. @gabi mi-a mers dar am refacut toti pasii inclusiv restore din itunes si cu redsnow 0.7.2 doar ca n-am mai bifat icy

 5. Nu sunt pe vista, am xp, am luato de la capat de 500 de ori!! Ce sa ii mai fac!!
  Este neaparat necesar sa am instalat itunes pe calculatorul de pe care incerc sa fac jailbreack? Multumesc foarte mult pe ntru sfaturi!!

 6. Eu tind sa cred ca ai nevoie de itunes instalat, am incercat pe un computer fara itunes si nu a reusit sa intre in dfu mode, era ca si cand un device nu are driver. Incearca si fara itunes dar nu cred sa mearga.

 7. Multumesc mult de tot! Am reuşit, toată stima!!
  De pe alt calculator, asa este!!

 8. Adrian, am updatat un 2G de la 2.0.1 la 3.0 prin iTunes si am incercat sa fac jailbreak cu redsn0w.Mentionez ca am folosit linkurile date de tine.Problema e ca redsn0w nu recunoaste IPSW-ul descarcat.Ma poti ajuta cu vreo sugestie? multumesc!

 9. Da, este in format .zip, dar am rezolvat. Problema era Internet Explore 8, iar solutia a fost Mozilla Firefox.

 10. Salut,
  am un iphone 2g, am facut update la 3.0 in iTunes (update nu restore), iar redsn0w se blocheaza dupa ce tel intra in DFU si apare secventa cu..wait until…jailbroken. Am incercat de mai multe ori, la fel…am incercat pe Vista. Ma puteti ajuta cu un sfat?
  Merci

 11. l-am pacalit si in Vista, a mers pana la urma. Multumesc ptr promptitudine.
  Bafta

 12. Salut,
  nu imi cand zice uploading ramdisk se opreste la liniuta 4 si ramane asa… dupa 10 min se opreste mobilul si redsn0w afiseaza done!
  Dar nu am Cydia instalata.
  Mentionez faptul ca acum ii fac jailbreak pt prima data.
  help

1 Trackback / Pingback

 1. [Altele] decodare free iphone 3g - Page 9 - Computer Games Forum

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*