redesenare de identitate

in urma cu o luna am inceput un experiment. am lucrat ceva la el si am inceput sa vad rezultatele. nu le voi dezvalui acum pentru ca mai sunt citiva pasi. 

dar cu ocazia asta vreau sa aduc in discutie un alt element foarte important pentr un blog. si anume identitatea vizuala.

am incercat sa-mi redesenez blogul. asta se traduce printr-o tema noua. am apelat la cineva care se pricepe si are referinte bune. mi s-au cerut 150 euro pentru o tema de wordpress. mi s-a parut mult si a ramas sa ma mai gandesc. 

si daca tot vorbeam de design am observa ca un blogger pe care il citesc cu placere si-a redesenat imaginea. mai mult el a publicat imagini cu modul in care a fost gandit si a evoluat acest proiect.

tu la cine ai apela pentru o redesenare de blog si cit ai fi dispus sa platesti pentru ea? 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*