reclama 4-ways de la Apple

una dintre reclamele iPhone aparute la TV acu vo citeva zile este genu de reclama in reclama. nu stiu citi si-au dat seama ca aici avem de a face cu 4 produse care isi fac reclama concomitent. si pentru ca e vorba de un produs nou a carui imagine atrage atentia tuturor… ei bine toti au de cistigat. 

si daca nu ti-ai dat seama care sunt cele 4 produse inca: iPhone, Google Maps, Pirates of the Caribbean si… Pacific Catch. Cum nu stii cine e Pacific Catch? pai e circiuma din San Francisco aia unde se serveste mancare de peste…

si daca tot vorbeam de iPhone… ce husa sa-mi iau? 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*