avem nevoie de bloggeri

am simtit in comunicatu Freedom House pentru prima data o nevoie acuta de bloggeri si de bloguri.

strigatul lor e cu atit mai disperat cu cit vine in momentul in care sunt sapati din toate partile:ziare, bloguri, PR si altele. am primit si comunicatu lor. care mi-e imi suna la prima vedere doar ca un fel de a se apara in fata organizatiei mama.

ca sa ne intelegem de la bun inceput nu ii tin isonu nici lu Ciutacu nici lu Andronic ci analizez un comunicat venit de la un ONG catre… multime.

partea din comunicatul lor la care fac referire este

Ca atare, deşi la îndemână ar fi fost sancţionarea în justiţie a tuturor acestor persoane, Freedom House România face, înainte de toate, un apel către:

[…] comunitatea bloggerilor din România, de a ignora o persoană care, prin neghiobiile postate pe blog-ul propriu, târăşte în mizerie nu doar angajaÅ£ii Freedom House, ci ÅŸi credibilitatea unei forme de exprimare libere ÅŸi neinhibate, pe care Freedom House a recunoscut-o ÅŸi creditat-o deja prin crearea secÅ£iunii „Jurnalism interactiv – bloguri” în cadrul concursului Tânărul Jurnalist al Anului.

stai asa. nu discutam oare despre aceeasi taraba care in urma cu ceva timp promitea comunicate de presa la bloggeri si apoi anunta informatiile doar prin comunicate de presa trimise… presei? pai daca faceti diferente de genu asta de ce nu apelati la presa si acum?

anyway, si asta e valabila pt toate companiile si organizatiile: daca tot aveti nevoie de bloggeri si simtiti cit de bine se duce informatia voastra pe calea blogului, lasati la o parte diferentele dintre jurnalisti si bloggeri si trimiteti la toata lumea o informatie. nu numai atunci cind va arde buza.

mda, stiu sunt jde mii de bloguri in romania. daca nu stii ce sa alegi exista intotdeauna o retea de bloguri precum RoMediaBlogger care are habar de asta si care te poate indruma.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*